ژله چوبی هندوانه ای/خوشمزه ترین دسر برای مهمانی ها

مواد لازم :

پودر ژله آلبالو 1 بسته ( از هر ژله قرمزی می تونید استفاده کنید چون رنگ قرمز ژله آلبالو خیلی خوشرنگه من معمولا از اون استفاده می کنم )

پودر ژله آلوورا 1 بسته

خامه صبحانه 100 گرم

رنگ سبز

چوب بستنی به تعداد لازم

چیپس شکلات به مقدار لازم

طرز تهیه :

* درست کردن این ژله بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمی گیره ، خیلی راحتتر از اونیه که فکرشو می کنید .

* ژله آلبالو رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید .

* نکته : من برای ژله از 200 سی سی آب استفاده می کنم .

* دو قاشق سوپخوری از محلول همین ژله آلبالو رو با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید .

* بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید .

* نکته : هدف از اینکار اینه که مثل هندونه قرمز مات داشته باشیم نه قرمز شفاف .

* ممکنه دونه های خامه در سطح ژله بمونه در اینصورت با صافی اونو صاف کرده و اجازه بدین ژله نیم بند بشه .

* بعد ژله رو هم بزنید تا یکدست بشه و داخلش مقداری چیپس شکلات بریزید .

* مواد رو داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار بدین .

* این تصویر رو از نزدیک گرفتم تا دونه های سفید خامه رو ببینید ، من دقیقا می خواستم به یه همچین حالتی برسم . این تداعی کننده رگه های سفید هندونه هست که کار رو طبیعی تر و زیباتر می کنه .

* برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش حل کنید .

* بعد از اینکه محلول از دما افتاد ، خامه رو ریخته و حل کنید .

* نکته : اگه طعم ژله آلوورا رو دوست ندارید می تونید از ژله آناناس یا موز استفاده کنید .

* بعد از بستن لایه اول ، لایه دوم رو با قاشق روش بریزید .

* نکته : لایه ها نباید خیلی سفت بشن و بمدت زیاد در یخچال بمونن چون بعدا باعث جدا شدن لایه ها از همدیگه می شن .

* قالب رو دوباره به یخچال منتقل می کنیم .

* من در اینجا از دو روش استفاده کردم تا هم ژله هندوانه چوبی رو تجربه کنید و هم بدون چوب . بخاطر همین نصفش رو چوب قرار دادم و نصف بقیه رو بدون چوب درست کردم .

* بعد از بسته شدن لایه دوم ، چوبها رو داخل ژله فرو می بریم . فاصله رو رعایت کنید چون بعدا بین دو چوب بستنی برش خواهد خورد .

* بقیه محلول ژله آلوورا و خامه رو با رنگ سبز کمی رنگ کردم .

* نکته : می تونید از ژله های آماده سبز رنگ هم استفاده کنید مثل لیمو و طالبی ( بهرحال این ژله های آماده هم ترکیبی از رنگ و اسانس هستن و من خودم رنگ رو اضافه کردم تا اون سبزی که می خوام ، بدست بیارم ) .

* بعد ژله سبز رو داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم .

* این قسمت چوبی …

* و این هم قسمت بدون چوب …

* بعد از اینکه ژله کامل بست با یه چاقو ژله رو از دیواره جدا می کنیم .

* سپس برش می دیم .

* و به همین راحتی جدا می کنیم . لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست .

* به همین راحتی و به همین خوشمزگی …

منبع:بهار سايت

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *