رولت گوشت/آشپزی

ولت گوشت

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده

پیاز متوسط 2 عدد

سیر 2 حبه

آرد 2 ق غ

سس خردل 1ق غ

سبزی معطر 2ق غ

نمک، فلفل و ادویه

تخم مرغ 3 عدد

پنیر موزارلا به میزان لازم

 

طرز تهیه:

پیاز و سیر و رنده میکنیم و بعد از اینکه آبش و گرفتیم به همراه سبزی معطر خرد شده به گوشتمون اضافه میکنیم.

 

آرد، ادویه، نمک و فلفل و سس خردل رو به موادمون اضافه میکنیم.

 

مواد و با هم مخلوط میکنیم و داخلش یه تخم مرغ هم میریزیم که موقع سرخ کردن باز نشه.

 

بعد از اینکه موادمون و کاملا ورز دادیم و یکدست شد، روی  یه کیسه فریزر که چربش کردیم مواد و پهن میکنیم و داخلش و با تخم مرغ آبپز و پنیر پیتزا پر میکنیم.

 

به کمک کیسه فریزر گوشت رو کاملا رول میکنیم و سر و تهش و سفت میکنیم که مواد داخلش بیرون نریزه.

 

 

رولت هارو داخل روغن داغ میندازیم تا سرخ بشه.

 

بعد از سرخ شدن یه طرفش رولت ها رو برمیگردونیم تا طرف دیگه ش هم در حین پخت سرخ بشه. بعد از برگردوندن رولت ها شعله گاز و کم میکنیم و در تاوه رو میبندیم تا رولتمون مغز پخت بشه.

 

 

منبع:من و خا نه داری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *

advanced-floating-content-close-btn