خانه | آموزش | آشپزی | خورش انار و مرغ/آشپزی

خورش انار و مرغ/آشپزی

گروه غذایی: خورش – انواع خورش
خورش – خورش سبز
مناسبت های خاص – شب یلدا
مدت زمان آماده شدن: سریع
ابزارهای مورد نیاز: گاز
دستور: ایرانی
دستورهای خاص: گیاهی
مواد لازم:
انار: 2 عدد
مرغ: 800 گرم
نعنا و جعفری خرد شده: 3 تا 5 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم
سیر: 1 حبه
آب جوش: 5/1 لیوان
پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری

  • خورش انار و مرغ

تکه های مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید. زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید. سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانه های انار را اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد. سپس سرو کنید.

نکته

می توانید مقدار سبزی را کمتر بریزید.

نکته

می توانید سیر را حذف کنید.

نکته

اگر از انار ترش استفاده می کنید در صورت تمایل می توانید یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید تا طعم ملسی پیدا کند.

نکته

اگر از انار ترش استفاده می کنید در صورت تمایل می توانید یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید تا طعم ملسی پیدا کند.

مرحله 1

  • خورش انار و مرغ
  • خورش انار و مرغ

تکه های مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید.

مرحله 2

  • خورش انار و مرغ
  • خورش انار و مرغ

زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید.

مرحله 3

  • خورش انار و مرغ
  • خورش انار و مرغ

سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانه های انار را اضافه کنید مواد را باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

  • خورش انار و مرغ
  • خورش انار و مرغ

پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را ب به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد. سپس سرو کنید.

 

  منبع            
cookery

  

همچنین ببینید

شیک ترین مدل های پالتو برای پاییز

شیک ترین مدل های پالتو برای پاییز زنانه و دخترانه را در این قسمت از سحر بانو برای شما عزیزان قرار دادیم . امیدوارم که خوشتان بیاید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *