آموزش دستور تهیه کیک ساده عصرانه یا کیک شیر

کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک ساده عصرانه یا کیک شیر

کیک شیر، کیکی ساده و خوشمزه با بافتی نرم است که به عنوان عصرانه در کنار عزیزانتان با یک لیوان شیر یا چای، فوق العاده خوشمزه و لذت بخش می شود.

مواد لازم :

تخم مرغ : ۳ عدد

آرد : ۲ پیمانه

شیر : ۱ پیمانه

شکر : ۱ پیمانه

روغن مایع : نصف پیمانه

بکینگ پودر : دو قاشق چایخوری

نمک : ۱ پنسه (مقداری که با نوک دو انگشت برمی دارید)

وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری

کیک اسفنجی
کیک اسفنجی

طرز تهیه :کیک ساده عصرانه یا کیک شیر

روغن و شکر را با همزن بزنید تا مایعی کرم رنگ حاصل شود و کمی پف کند.

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه با همزن بزنید. با تخم مرغ آخر، وانیل را هم اضافه کنید.

آرد، نمک و بکینگ پودر را دوبار از الک رد کنید.

حالا یک سوم آرد را به تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید. سپس نصف پیمانه شیر را اضافه کرده و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید. دوباره یک سوم دیگر آرد را اضافه کنید و همین عمل را تکرار کنید و بعد نصف شیر و نهایتاً باقیمانده آرد را اضافه کرده و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید.

مواد کیک را در هر قالبی که دوست دارید حتی مافین ریخته و برای پخت در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه برای کیک درسته و نیم ساعت برای مافین ها تا وقتی که روی کیک کمی طلایی شود، قرار دهید.

نکات مهم :

۱- در این دستور کیک شیر، می توان یک فنجان گردو خرد شده و یک فنجان کشمش هم درست قبل ریختن در قالب در آخرین مرحله اضافه کرد.

۲- برای یک کیک نرم و پف کرده، داشتن بکینگ پودر با تاریخ تولید تازه و تخم مرغ های تازه و مرغوب و آرد قنادی الزامی است.

نوش جان.

منبع:بنبک

گردآوری در:سحربانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *