آش شله قلمکار (برای چهار نفر) :
مواد لازم:
سبزی آش (تره ـ جعفری ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنیز) ۵۰۰ گرم
نخود و لوبیا و عدس (مجموعاً به تساوی) ۴۵۰ گرم
برنج نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
گوشت بدون استخوان ۵۰۰ گرم
پیاز سرخ کرده ۵ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
زرد چوبه نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
انواع غذاهای مخصوص ماه رمضان ماه رمضان مجدداً آن را به مایع اضافه می کنیم. برنج را می شوئیم و به آش اضافه کرده تا کاملاً بپزد، سبزیجات را خرد کرده داخل آش می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا آش کاملاً جا بیفتد، حرارت آش باید ملایم باشد تا ته نگیرد.
منبع:نو ترین
گردآوری در:سحربانو