خانه | آموزش | خانه داری | انواع غذاهای مخصوص ماه رمضان ماه رمضان
انواع-غذاهای-مخصوص-ماه-رمضان-۱

انواع غذاهای مخصوص ماه رمضان ماه رمضان

آش شله قلمکار (برای چهار نفر) :

 

انواع غذاهای مخصوص ماه رمضان (1)

مواد لازم:

سبزی آش (تره ـ جعفری ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنیز) ۵۰۰ گرم
نخود و لوبیا و عدس (مجموعاً به تساوی) ۴۵۰ گرم
برنج نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
گوشت بدون استخوان ۵۰۰ گرم
پیاز سرخ کرده ۵ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
زرد چوبه نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

انواع غذاهای مخصوص ماه رمضان ماه رمضان مجدداً آن را به مایع اضافه می کنیم. برنج را می شوئیم و به آش اضافه کرده تا کاملاً بپزد، سبزیجات را خرد کرده داخل آش می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا آش کاملاً جا بیفتد، حرارت آش باید ملایم باشد تا ته نگیرد.

منبع:نو ترین

گردآوری در:سحربانو

 

 

همچنین ببینید

دمپختک-سبزواری-۱

آموزش طرز تهیه دمپختک سبزواری

امروز برای شما آموزش آشپزی و پخت یک غذای ایرانی خوشمزه را قرار داده ایم. این دمپختک از غذاهای محلی سبزوار می باشد که شما می توانید این غذا را ساده و سریع در خانه درست کنید. در ادامه مطلب میتوانید طرز تهیه دمپختک سبزواری را مشاهده کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 7 = 8

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>