خانه | آموزش | خانه داری | انواع غذاهای مخصوص ماه رمضان ماه رمضان
حبوبات را که قبلاً خیس کرده ایم با پیاز سرخ کرده می گذاریم کاملاً بپزد. سبزی را خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها بپزند.

انواع غذاهای مخصوص ماه رمضان ماه رمضان

انواع غذاهای مخصوص ماه رمضان (3)

انواع غذاهای مخصوص ماه رمضان (2)

 

 

 

آش رشته (برای چهار نفر) :

مواد لازم:
رشته آشی ۴۰۰ گرم
سبزی آش (تره ـ جعفری ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنیز) ۱ کیلو
نخود و لوبیا و عدس (مجموعاً به تساوی) ۴۵۰ گرم
کشک ۲ لیوان (نیم لیتر)
پیاز سرخ کرده ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
نعناع خشک ۴ قاشق سوپخوری
آرد دو قاشق
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

حبوبات را که قبلاً خیس کرده ایم با پیاز سرخ کرده می گذاریم کاملاً بپزد. سبزی را خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها بپزند. سپس دو قاشق سوبخوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرتباً بهم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم و می گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. آنگاه آش را از روی حرارت بر می داریم و با کشک مخلوط می کنیم و روی آن را با کمی کشک ساده، پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین می کنیم.

گردآوری در:سحربانو

منبع:نو ترین

همچنین ببینید

خورش-آلو-اسفناج-۳

آموزش خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج یکی از خورشت های محبوب و معروف در ایران می باشد که به روش های مختلفی این غذا تهیه می شود. امروز برای شما دستور پخت و آشپزی کامل و ساده این خورش را قرار داده ایم. در ادامه مطلب می توانید عکس هایی از تزیین و طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت را مشاهده کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 5 = 13

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>