خوشمزه ترین طرز تهیه “مربای پوست پرتقال” با رنگی فوق العاده

مواد لازم برای مربای پوست پرتقال

  • پوست پرتقال  200 گرم
  • آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
  • شکر  500 گرم
  • آب   2 لیوان
مربا

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

برای درست کردن مربای پوست پرتقال باید بعد ار جدا کردن پرتقال از پوست ، قسمت سفیدی پوست را جدا کنید و پوست پرتقال را به صورت خلالی خرد کنید.

سپس برای اینکه تلخی پوست پرتقال گرفته شود  و کمی هم پخته شوند آن را 3 مرتبه و هر دفعه به مدت 15 دقیقه در داخل آبجوش قرار دهید و بعد آبکش کنید. 

 در این فاصله شکر را با مقدار آب لازم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شهدش قوام بیاید.بعد پوست پرتقال های آماده شده را به همراه 1 قاشق سوپخوری آبلیمو داخل شهد قوام گرفته شده بریزید. تا نیم ساعت همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند. سپس از روی حرارت بردارید و به جای گذاشتن در قابلمه از یک دستمال پارچه ای بر روی قابلمه  استفاده کنید و اجازه دهید تا به مدت یک روز تمام در دمای اتاق بماند و بعد در ظرف مورد نطر بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.

مربای پوست پرتقال

نکات تکمیلی در مورد مربای پوست پرتقال

مربای پوست پرتقال جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
مربای پوست پرتقال را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *