طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

مواد اولیه برای درست کردن خیار شور خانگی

  • خیار 2 کیلو
  • نمک  نصف لیوان
  • سرکه سفید   1 فنجان
  • آب   16 لیوان 
  • فلفل سبز تند  به میزان دلخواه 
  • ترخان   500 گرم
  • سیر چند حبه
درست کردن خیارشور

روش تهیه خیار شور به سبک ساندویچی ها

برای درست کردن خیار شور باید خیار ها را به همراه ،سبزی ترخان ، سیرو فلفل از قبل بشوید  تا کاملا خشک شده باشند و بهتر است این کار را از روز قبل انجام دهیم.سپس به اندازه دلخواه آنها را خرد کرد و یا همون طور به صورت درسته استفاده کرد.

خیار شور خوشمزه

آب و نمک را مخلوط میکنیم و میگذاریم تا به جوش بیاید و در لحظه آخر جوشیدن سرکه را اضافه میکنیم .

در یک ظرف شیشه ای که بایدکاملا خشک باشد خیارها را به همراه فلفل ، سیر و ترخان لایه به لایه میچینیم و بعد آب و نمک جوش آمده را با همان دمای جوش داخل ظرف شیشه ای میریزیم و پر میکنیم و در آن را سفت میبندیم تا هوا داخل آن جریان پیدا نکند. ظرف پر شده را به مدت یک روز یا 24 ساعت در داخل یخچال قرار میدهیم .

نکات تکمیلی در مورد خیار شور

خیار شور جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
خیار شور را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *