مواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ:
- سیب زمینی :4 عددمتوسط
- هویج نگینی شده:یک عدد
- پیاز :یک عدد
- رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ :یک عدددر صورت تمایل
- آرد سوخاری:به میزان لازم
- نمک ، فلفل و زرد چوبه:به میزان کافی
طرز تهیه پیراشکی مرغ :
سیب زمینی ها را بشویید و با مقداری آب روی حرارت قرر دهید تا بپزد.بعد پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.بعد از اینکه پیاز طلایی شد هویج نگینی شده را به آن اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.
بعد از تفت هویج ها سینه مرغ را اضافه کنید و تفت دهید.
در حین تفت مرغ ، رب ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید.
بعد از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند ، پوست آنها را بگیرید و له کنید.
در این مرحله اگر دوست داشتید میتوانید به کوکو تخم مرغ را اضافه کنید .اگر هم نه مشکلی پیش نمیاد.
بعد آرد سوخاری رو به سیب زمینی ها اضافه کنید . به قدری که احساس کنید از دستتون جدا میشود.
به اندازه یک قاشق غذاخوری سر پر از خمیر سیب زمینی برداشته و در دستتان آن را باز کنید و به اندازه یک قاشق مربا خوری از موادی که تفت دادید و سرد شدند داخل سیب زمینی ها بریزید .
خمیر را ببندید و کمی روی خمیر را فشار دهید تا پهن شود.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیراشکی را داخل روغن سرخ کنید.
اگر خمیر به دستتان چسبید ، دستتان را خیس کنید تا راحت تر خمیر را حالت دهید.
بعد از اینکه پیراشکی ها طلایی شدند آنها را از روغن جدا کنید.
منبع : نمناک
گرد آوری در : سحر بانو