شیوه آسان درست کردن “لازانیا بدون فر”

 مواد لازم برای لازانیا بدون فر

لازانیا بدون فر

طرز تهیه لازانیا بدون فر

برای درست کردن لازانیا بدون فر ابتدا مواد میانی لازانیا را آماده کنید، برای این کار یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ کنید.

سپس گوشت را افزوده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ داده و قهوه ای شود، حالا سوسیس ها را خرد کرده و به تابه اضافه نمایید.

در ادامه فلفل دلمه ای را خرد کرده و بریزید و همه مواد را با هم تفت دهید تا نرم شوند،سپس نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهید مواد با هم تفت بخورد.

در آخر سس کچاپ را افزوده و بگذارید مواد با هم پخته و سس غلیظ شود.

برای جلوگیری از له شدن قارچ ها آن را در تابه دیگری سرخ کرده و کمی نمک و فلفل بزنید.

در این فاصله لازانیا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.

یک تابه مستطیل شکل را چرب کرده و چند ورق لازانیا داخل آن بچینید، سپس مقداری از مواد گوشتی ، چند تکه قارچ و کمی پنیر بریزید.

در ادامه لازانیا بچینید و دوباره مواد گوشتی ، قارچ و پنیر را اضافه نمایید. لایه ها را به همین شکل ادامه دهید تا مواد تمام شود.

لایه آخر را با مایه گوشت و پنیر به پایان برسانید و در تابه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برای نیم ساعت بپزد.

لازانیا بدون فر

نکات تکمیلی در مورد لازانیا بدون فر

لازانیا بدون فر جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
لازانیا بدون فر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *

advanced-floating-content-close-btn