۱٫ فر را با دمای ۱۷۶ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲٫ در یک کاسه ی کوچک، بیسکویت خرد شده، شکر، کره ی آب شده و نارگیل را مخلوط کنید. به صورت منظم روی سینی شیرینی پزی چرب نشده پهن کنید. به مدت ۴ دقیقه در فر بپزید. هم بزنید. ۲ دقیقه دیگر تا زمانی که نارگیل قهوه ای طلایی شود بپزید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا خنک شود.
۳٫ ۱/۳ فنجان از مخلوط بیسکویت را داخل قالب نان بریزید. روی آن را با ۹۰ گرم ماست بپوشانید. باقی مخلوط بستنی را روی ماست بریزید. بقیه ی ماست را اضافه کنید. یکدست پخش کنید. روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید.
۴٫ به مدت ۴ ساعت تا زمانی که سفت شود داخل فریزر بگذارید. قبل از سرو کردن سر و ته کنید و به ۴ قسمت تقسیم کنید.
منبع : آشپزی ها
گرد آوری در : سحر بانو
مواد اولیه :
برای ۴ نفر
ماست میوه ای ۱۸۰ گرم (آناناس، انبه و پرتقال) |
نارگیل ۱/۳ فنجان (تکه های ریز) |
کره ۱ قاشق سوپخوری (آب شده) |
شکر ۱ قاشق سوپخوری |
شیرینی زنجبیل دار ۱/۳ فنجان (خرد شده) |