طرز تهیه پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر

طرز تهیه پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر

پای قارچ ، پای قارچ و گوشت
این پای با قارچ و گوشت کبوتر پر می شود و روی سطح آن با ورقه های زردک پوشانده می شود.

مواد لازم برای پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر

 پای قارچ
پای قارچ
۲۰ گرم قارچ خشک
۷۵۰ میلی لیتر آب
۲۵۰ گرم قارچ های بلوطی
۵۰ گرم کره
۵۰۰ گرم گوشت سینه کبوتر
یک قاشق غذاخوری آرد سفید
 
برای روی پای
یک عدد زردک بزرگ
۱۰۰ گرم کشمش
۸۰ گرم کره آب شده
یک قاشق غذاخوری رزماری خرد شده
پای قارچ و گوشت

طرز تهیه پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر

قارچ خشک را درون کاسه نشکن و مقاوم در برابر حرارت بریزید. آب جوش را روی آنها  بریزید. در کاسه را بگذارید و آنها را ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا قارچ ها نرم و تازه شوند.
قارچ هایی که ضخیم هستند را با چاقو برش دهید. آنها را در روغن روغن و کره تفت دهید تا طلایی شوند و سپس کنار بگذارید.
در تابه دیگری، روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. سپس سینه های کبوتر را در آن سرخ کنید. روی آنها نمک و فلفل بریزید. دو طرف آنها را در روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شوند. سپس قارچ ها را به گوشت اضافه کنید. ۶۰۰ میلی لیتر آب قارچ را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید ۱۰ دقیقه به حالت نیم جوش باقی بماند.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
زردک را پوست بگیرید و به ورقه های باریک برش بزنید.
مخلوط گوشت کبوتر را درون ظرف کسرول بریزید و روی آنها را با ورقه های زردک بپوشانید.
کره آب شده و رزماری خرد شده را روی مواد بریزید تا سطح آنها را کاملا بپوشاند. سپس به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آنها طلایی شود.

نکات تکمیلی در مورد پای قارچ

پای قارچ جزو پیش غذا – پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
پای قارچ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

گردآوری در:سحربانو

منبع:نمناک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *