مواد لازم برای مربای بادمجان
بادمجان ۱۰۰۰ گرم
شکر ۱۰۰۰ گرم
جوهر لیمو قدری
طرز تهیه مربای بادمجان
سر بادمجانهای خیلی ریز را گرفته دو – سه روز در آب آهک و دو روز در آب شیرین بخوابانبد. سپس پوستش را کنده در آب خالص یک جوش داده قدری جوهر لیمو در آن ریخته و در شکر قوام آمده بپزید.
نکات تکمیلی در مورد مربای بادمجان
مربای بادمجان جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
مربای بادمجان را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .منبع : نمناک
گرد آوری در : سحر بانو