آموزش پخت چند نوع غذای رژیمی با انواع جوانه

 

دستور تهیه سالاد با جوانه گندم

مواد اولیه سالاد جوانه گندم :

 

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
کلم سفید ریز خرد شده یک دوم لیوان ۱۰۰ گرم / ۱۰ کالری
جوانه گندم یک لیوان ۱۰۰ گرم / ۳۵۷کالری
هویج ریز رنده شده یک دوم لیوان ۱۰۰ گرم / ۴۰ کالری
فلفل دلمه ای سه چهارم لیوان ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
زیتون بدون هسته بیست عدد ۱۰۰ گرم / ۱۴۰کالری
ذرت پخته شده یا کنسرو یک دوم لیوان ۱۰۰ گرم / ۸۰ کالری
کشمش در صورت تمایل یک چهارم لیوان ۱۰۰ گرم / ۲۷۲کالری
روغن زیتون یک چهارم لیوان ۱۰۰ گرم / ۹۰۰کالری
سرکه سیب یک چهارم لیوان ۱۰۰ گرم / ۲۲ کالری
نمک و فلفل به میزان دلخواه ۱۰۰ گرم / ۰ کالری

 

آموزش تهیه سالاد جوانه گندم :

تمامی مواد فوق را با هم مخلوط می کنیم، در ظرف مناسبی یک تا دو برگ بزرگ کلم را در ته ظرف قرار می دهیم و مواد را داخل آنها می ریزیم و دور تا دور آن را با جوانه گندم پر می کنیم.

هنگام سرو مخلوطی از نمک و فلفل و سرکه و روغن زیتون را روی سالاد میریزیم در صورت تمایل می توانید به جای روغن زیتون از روغن های دیگر مخصوص سالاد هم استفاده کنید و در صورت نداشتن رژیم خاص غذایی می توانید از انواع سس سالاد نیز استفاده کنید.

منبع:آشپزی ایرانی

گردآوری در:سحربانو

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *