آموزش نحوه درست کردن کباب ترکی

کباب ترکی ساده , دستور پخت کباب ترکی , کباب ترکی خانگی

مواد لازم جهت تهیه کباب ترکی خانگی

مواد مورد نیاز میزان لازم
مغز ران گوساله ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آویشن ۱ قاشق مربا خوری
سیر ۲ حبه
آلومینیوم یا کاغذ روغنی ۱ تکه
نان چند تکه
گوجه فرنگی برش خورده ۳ تا ۴ عدد
پیاز خلال شده ۲ عدد
فلفل کبابی ۲ تا ۳ عدد

دستور پخت کباب ترکی

نحوه درست کردن کباب ترکی بدین صورت است که شما ابتدا گوشت را به تکه های نازک به اندازه کف دست ببرید .سپس پیاز را رنده می کنیم و گوجه فرنگی را نیز رنده می کنیم بعد آن ها را به همراه روغن مایع و آویشن با هم مخلوط می کنیم سپس سیر را له می کنیم و با نمک و فلفل به آن ها اضافه می کنیم و مواد را با هم ترکیب می کنیم بعد گوشت را داخل این سس قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا چند ساعت داخل آن در یخچال بماند.

بعد از آن گوشت را از سس در می آوریم و روی آلومینیوم فویل اول سه چهار تکه در پایین بعد روی آن همه تکه های گوشت را می چینیم و با آلومینیوم محکم می پوشانیم . سپس آن را در فریزر قرار می دهیم تا خوب یخ بزند بعد از آن که از فریزر در آوردیم قبل از این که یخش باز شود برشهای خیلی نازک به آن می زینیم . بعد در یک ماهی تابه روغن می ریزیم و گوشت را سرخ می کنیم . پودر سیر ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. لای نان را با گوشت ، پیاز خلال شده ، برشهای گوجه و فلفل پر کنید. اکنون آشپزی شما به پایان رسیده است و میتوانید این غذا خوش طعم را سرو کنید.

کباب ترکی ساده , دستور پخت کباب ترکی , کباب ترکی خانگی

نکات مهم تهیه کباب ترکی

  1. در صورت عدم تمایل به استفاده از پیاز خلال شده در لای نان می توانیم از آن را حذف کنیم.
  2. بعد از اینکه به گوشت برش دادیم اجازه می دهیم یخ آن باز شود و بعد سرخ می کنیم.
  3. برای تهیه کباب ترکی می توان از مرغ نیز استفاده کرد.

کباب ترکی ساده , دستور پخت کباب ترکی , کباب ترکی خانگی

آموزش کامل طرز پخت کباب ترکی خوشمزه به صورت خانگی

کباب ترکی ساده , دستور پخت کباب ترکی , کباب ترکی خانگیمنبع:پارسی نو

 گردآوری در:سحربانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *