آموزش طرز تهیه سیب زمینی انگشتی و راز خوشمزه شدن سیب زمینی انگشتی

طرز تهیه سیب زمینی انگشتی و راز خوشمزه شدن سیب زمینی انگشتی

سیب زمینی انگشتی یکی از غذاهای خوشمزه در هر خانه که مادرهای کدبانو آن را تهیه می کنند، سیب زمینی است. سیب زمینی را می توان در اکثر غذاها مورد استفاده قرار داد. خوردن سیب زمینی سرخ کرده از روی گاز یکی از لذت بخش ترین لحظاتی است که مطمئنا همه ما آن را تجربه کرده ایم. ما در این پست تصمیم گرفته ایم که سیب زمینی انگشتی که حتما اسمش را شنیده اید را برای شما آموزش دهیم. این غذا بسیار خوشمزه است. حتما آن را امتحان کنید.

 

سیب زمینی انگشتی سوخاری,تزیین سیب زمینی بامیه ای,طرز تهیه سیب زمینی انگشتی

سیب زمینی انگشتی سوخاری

 

بعد از مهیا کردن لوازم ضروری زیر برای تهیه سیب زمینی انگشتی به سراغ آموزش بروید.

 

مواد لازم سیب زمینی انگشتی
 نمک دانه درشت ۱ قاشق چایخوری
رزماری تازه، خرد شده ۲ قاشق چایخوری
رزماری تازه، خرد شده ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه دانه درشت (آسیاب شده) ۱/۲ قاشق چایخوری
موسیر و یا پیازچه، نصف شده ۱۶ عدد
سیب زمینی ۱/۵ کیلو
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

 

سیب زمینی انگشتی سوخاری,تزیین سیب زمینی بامیه ای,طرز تهیه سیب زمینی انگشتی

 

تزیین سیب زمینی بامیه ای

 

۱) در ابتدا دقت داشته باشد هر زمان سیب زمینی های‌مان برای سرخ شدن آماده شد، فر باید با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم بوده باشد. حال ظرفی بیاورید و مواردی مانند فلفل، نمک و رزماری را در آن بریزید.

 

۲) شروع به ترکیب کردن آنها کنید. حال بروید به سراغ سیب زمینی ها. اگر سیب زمینی هایتان کوچک هستند نیازی به برش ندارند. اما سیب زمینی های بزرگ را به صورت طولی به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

 

سیب زمینی انگشتی سوخاری,تزیین سیب زمینی بامیه ای,طرز تهیه سیب زمینی انگشتی

 

طرز تهیه سیب زمینی انگشتی

 

۳) حال دو تا ظرف که مخصوص فر هستند ( لبه دار باشند ) آماده کنید. حال نصف سیب زمینی ها و نصف پیازچه ها را در یکی از این ظروف بریزید. با نصف دیگر هم همین کار را انجام دهید. یعنی در ظرف دوم بریزید.

 

۴) البته دقت داشته باشید که قبل از این دو کار، هر دو ظرف را با کمی روغن زیتون چرب کرده باشید. بعد از پر کردن دو تا ظرف، ترکیب نمک، فلفل و رزماری را بر روی مواد داخل دو ظرف بریزید.

 

سیب زمینی انگشتی سوخاری,تزیین سیب زمینی بامیه ای,طرز تهیه سیب زمینی انگشتی

 

سیب زمینی رشته ای سرخ شده

 

۵) حال وقت آن رسیده است که به مدت ۳۰ دقیقه دو تا ظرف را در فر بگذارید. زمانی که حس کرده اید سیب زمینی ها پخته شدند و یا بهتر است بگوییم و رنگ طلایی در آمدند. سیب زمینی انگشتی ما حاضر و آمده است.منبع:روزگار

گردآوری در:سحربانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *