مواد لازم:
۴ عدد تخم مرغ
۱ لیوان پودرشکر
نصف لیوان شیر
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
به مقدار لازم وانیل
۳ قاشق سوپخوری کاکائو
۱ لیوان و نیم آرد
️طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را کاملا هم بزنید تا کف کنند بعد بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید. سینی مخصوص فر را روغنی کرده کاغذ نسوز داخلش قرار دهید و مواد آماده شده را داخل سینی بریزید و در داخل فر از قبل داه شده با دمای ۱۶۰-۱۸۰ درجه قرار دهید تا پخته شود.
برای تهیه کرم تمامی مواد را مخلوط کرده بپذید.
بعد از اینکه کیک پخته و کمی خنک شد با یک استکان یا قالب گرد مطابق عکس برشش دهید. یکی از برشهای گرد کیک را بردارید و کمی کرم از قبل آماده کرده را روش بمالید و یک تکه کیک دیگر بردارید و روی تکه ای که کرم زدید قرار دهید. دور کیک ها را دوباره از کرمی قبلا آماده کرده اید بمالید و روی کرمها گردوهای خرد شده یا پودر نارگیل بپاچید. شکلات تخته ای را آب کنید و خامه را اضافه کرده کاملا مخلوط کنید و روی سطح بالایی کیکها با قاشقی بمالید. ۲-۳ ساعت در یخچال نگهداری کرده سپس در ظرف مورد نظر سرو نمایید.
امیدوارم دسر نارگیلی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.
منبع : آشپزی حرفه ای
گردآوری در : سحر بانو