طرز تهیه “بامیه مرغ”

مواد لازم برای بامیه مرغ :

  • سینه مرغ :1 عدد
  • نان باگت :2 عدد
  • شیر :  1 فنجان
  • تخم مرغ :2 عدد
  • تره :1 پیمانه
  • پیاز:1 عدد متوسط
  • آرد سوخاری :  به میزان لازم
  • نمک ، فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم
  • روغن :به میزان کافی
بامیه مرغ

طرز تهیه بامیه مرغ 

 نان ها را داخل ظرف شیر فرو کنید تا به شکل خمیر در بیاید.

بعد مرغ را با مقداری آب ، پیاز ، نمک ، فلفل و زرد چوبه روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

وقتی  پخت آن را ریش ریش کنید.

در کاسه ای خمیر نان آماده شده را بریزید و به آن  کم کم مرغ ریش ریش شده را اضافه کنید و هم بزنید  تا سفت نشوند.

تخم مرغ ها را هم بشکنید و به خمیر و مرغ اضافه کنید .

مواد را کاملا هم بزنید تا به خورد هم بروند.

در مرحله آخر تره خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.

از مواد به اندازه یک نارنگی بر دارید و با دست به شکل دلخواه در بیاورید . بعد در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کنید.

 اگر میزان شیر برای خمیر کردن نان کافی نبود باید شیر بیشتری استفاده کنید.

تهیه بامیه مرغ

نکات تکمیلی در مورد بامیه مرغ

بامیه مرغ جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بامیه مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *