آموزش مرحله به مرحله طرز پخت “شیرینی خامه ای” شکلاتی

مواد لازم شیرینی خامه ای شکلاتی

  • تخم مرغ :سه عدد
  • شکر:100 گرم
  • آرد:70 گرم
  • کاکائو:15 گرم
  • کره:20 گرم

مواد برای درست کردن شربت

  • آب جوش:40 گرم
  • شکر:20 گرم
  • رام یا وانیل:یک قاشق چایخوری بعد از سرد شدن آب اضافه شود.

مواد برای کرم شکلات

  • خامه داغ شده:50 گرم
  • شکلات شیرین خرد شده :100 گرم
  • خامه:250 گرم برای همزدن
  • شکر:20 گرم
  • شکلات :100 گرم
شیرینی خامه ای

شیرینی خامه ای شکلاتی فوق العاده دلچسب

طرز تهیه شیرینی خامه ای شکلاتی :

ابتدا 70 گرم آرد و 15 گرم پودر کاکائو را مخلوط کرده و از صافی عبور دهید. 20 گرم کره را در تابه ای بریزید و ذوب کنید سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

اگر مایکروفر دارید آن را برای 30 ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا آب شود. تخم مرغ ها را از قبل از یخچال بیرون آورید تا به دمای محیط برسد.

یک کاسه بزرگ بردارید و 100 گرم شکر را به همراه سه عدد تخم مرغ با همزن برقی خوب بزنید تا سفت و سفید شود طوری که از کاسه بیرون نریزد.

در مرحله بعدی آرد را در چند مرحله به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید. در ادامه کره ذوب شده را بریزید و مجدد مخلوط نمایید تا یکدست شود.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه را داخل آن بریزید و با کمک یک کاردک روی آن را کاملا صاف کنید تا یکنواخت شود.

سینی را به فر منتقل کرده و شیرینی را برای یک ربع با دمای 180 درجه بپزید.

بعد از اینکه شیرینی پخت آن را از فر بیرون آورده و بعد از اینکه از حرارت افتاد از کاغذ روغنی به آرامی جدا کرده و روی آن را با سلفون بپوشانید تا خشک نشود.

در این میان 20 گرم شکر را در 40 میلی لیتر آب حل کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید تا خنک شود بعد از اینکه خنک شد وانیل را افزوده شربت را روی شیرینی بدهید.

50 گرم خامه را بجوشانید و 100 گرم شکلات خرد شده را داخل آن بریزید تا حل شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

در این میان 250 گرم خامه را به همراه 20 گرم شکر با همزن بزنید تا حالت کرم پیدا کند.

خامه شکلاتی و خامه زده شده را با هم مخلوط کرده وبه آرامی با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

شیرینی را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و لبه های آن را مرتب کنید. نیمی از خامه را روی یکی از لایه های شیرینی بمالید و لایه دیگر را روی خامه قرار دهید.

روی شیرینی را با باقی مانده خامه پوشانده و با خرده شکلات آن را تزیین کنید.

شیرینی ها را به قطعات دلخواه برش زده و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا خامه سفت شده و شیرینی خنک شود.

تهیه شیرینی خامه ای

پخت شیرینی خامه ای شکلاتی

نکات تکمیلی در مورد شیرینی خامه ای

شیرینی خامه ای جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
شیرینی خامه ای را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *