مواد لازم :
پودر ژله آلبالو 1 بسته ( از هر ژله قرمزی می تونید استفاده کنید چون رنگ قرمز ژله آلبالو خیلی خوشرنگه من معمولا از اون استفاده می کنم )
پودر ژله آلوورا 1 بسته
خامه صبحانه 100 گرم
رنگ سبز
چوب بستنی به تعداد لازم
چیپس شکلات به مقدار لازم
طرز تهیه :
* درست کردن این ژله بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمی گیره ، خیلی راحتتر از اونیه که فکرشو می کنید .
* ژله آلبالو رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید .
* نکته : من برای ژله از 200 سی سی آب استفاده می کنم .
* دو قاشق سوپخوری از محلول همین ژله آلبالو رو با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید .
* بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید .
* نکته : هدف از اینکار اینه که مثل هندونه قرمز مات داشته باشیم نه قرمز شفاف .
* ممکنه دونه های خامه در سطح ژله بمونه در اینصورت با صافی اونو صاف کرده و اجازه بدین ژله نیم بند بشه .
* بعد ژله رو هم بزنید تا یکدست بشه و داخلش مقداری چیپس شکلات بریزید .
* مواد رو داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار بدین .
* این تصویر رو از نزدیک گرفتم تا دونه های سفید خامه رو ببینید ، من دقیقا می خواستم به یه همچین حالتی برسم . این تداعی کننده رگه های سفید هندونه هست که کار رو طبیعی تر و زیباتر می کنه .
* برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش حل کنید .
* بعد از اینکه محلول از دما افتاد ، خامه رو ریخته و حل کنید .
* نکته : اگه طعم ژله آلوورا رو دوست ندارید می تونید از ژله آناناس یا موز استفاده کنید .
* بعد از بستن لایه اول ، لایه دوم رو با قاشق روش بریزید .
* نکته : لایه ها نباید خیلی سفت بشن و بمدت زیاد در یخچال بمونن چون بعدا باعث جدا شدن لایه ها از همدیگه می شن .
* قالب رو دوباره به یخچال منتقل می کنیم .
* من در اینجا از دو روش استفاده کردم تا هم ژله هندوانه چوبی رو تجربه کنید و هم بدون چوب . بخاطر همین نصفش رو چوب قرار دادم و نصف بقیه رو بدون چوب درست کردم .
* بعد از بسته شدن لایه دوم ، چوبها رو داخل ژله فرو می بریم . فاصله رو رعایت کنید چون بعدا بین دو چوب بستنی برش خواهد خورد .
* بقیه محلول ژله آلوورا و خامه رو با رنگ سبز کمی رنگ کردم .
* نکته : می تونید از ژله های آماده سبز رنگ هم استفاده کنید مثل لیمو و طالبی ( بهرحال این ژله های آماده هم ترکیبی از رنگ و اسانس هستن و من خودم رنگ رو اضافه کردم تا اون سبزی که می خوام ، بدست بیارم ) .
* بعد ژله سبز رو داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم .
* این قسمت چوبی …
* و این هم قسمت بدون چوب …
* بعد از اینکه ژله کامل بست با یه چاقو ژله رو از دیواره جدا می کنیم .
* سپس برش می دیم .
* و به همین راحتی جدا می کنیم . لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست .
* به همین راحتی و به همین خوشمزگی …
منبع:بهار سايت
گرد آوری در : سحر بانو