چگونه در منزل خود هل بکاریم

خواص-هل

هِل میوه‌ای کوچک به اندازه بند انگشت با پوست تیره و دانه‌های خوشبو است. هل، میوه گیاهی از تیره زنجبیل‌هاست و انواع مختلفی شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز دارد که نوع سبز آن عطر تندتری دارد.هل یکی از چاشنی‌های معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نان‌ها، شیرینی‌ها و به‌خصوص مرباها، هل است. هندی‌ها و پاکستانی‌ها بیشترین مصرف‌کننده‌های هل در جهان هستنددرادامه مطلب زیر با نحوه کاشت هل در منزل آشنا شوید.

 آنچه نیاز دارید:

  • دانه‌های هل؛
  • مخلوط خاک مخصوص جوانه‌زنی دانه‌ها؛
  • ظرف مناسب.

دستورالعمل:
دانه‌های قهوه‌ای هل را بردارید (نه دانه‌های سبز یا غلاف سبز حاوی هل را) و اطمینان حاصل کنید که دانه‌ها سالمند و پودر نشده‌اند.
مخلوط مخصوص جوانه‌زنی را مرطوب کرده و آن را داخل ظرف بریزید. دانه‌ها را روی خاک پاشیده و روی آنها را با لایه نازکی از خاک بپوشانید و آب بدهید.
خاک را همواره مرطوب نگه دارید اما خیس نکنید. نرخ جوانه‌زنی معمولاً بالا خواهد بود، اما به صبر نیاز دارد. دانه‌های هل بسیار دیر جوانه می‌زنند و گاهی اوقات ۴ تا ۶ هفته (یا بیش از ۲ ماه) زمان می‌برند.

 

منبع:آبانک

گردآوری در:سحربانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *

advanced-floating-content-close-btn