هِل میوهای کوچک به اندازه بند انگشت با پوست تیره و دانههای خوشبو است. هل، میوه گیاهی از تیره زنجبیلهاست و انواع مختلفی شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز دارد که نوع سبز آن عطر تندتری دارد.هل یکی از چاشنیهای معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نانها، شیرینیها و بهخصوص مرباها، هل است. هندیها و پاکستانیها بیشترین مصرفکنندههای هل در جهان هستنددرادامه مطلب زیر با نحوه کاشت هل در منزل آشنا شوید.
آنچه نیاز دارید:
- دانههای هل؛
- مخلوط خاک مخصوص جوانهزنی دانهها؛
- ظرف مناسب.
دستورالعمل:
دانههای قهوهای هل را بردارید (نه دانههای سبز یا غلاف سبز حاوی هل را) و اطمینان حاصل کنید که دانهها سالمند و پودر نشدهاند.
مخلوط مخصوص جوانهزنی را مرطوب کرده و آن را داخل ظرف بریزید. دانهها را روی خاک پاشیده و روی آنها را با لایه نازکی از خاک بپوشانید و آب بدهید.
خاک را همواره مرطوب نگه دارید اما خیس نکنید. نرخ جوانهزنی معمولاً بالا خواهد بود، اما به صبر نیاز دارد. دانههای هل بسیار دیر جوانه میزنند و گاهی اوقات ۴ تا ۶ هفته (یا بیش از ۲ ماه) زمان میبرند.
منبع:آبانک
گردآوری در:سحربانو