دلمه فلفل
پیاز متوسط 3 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
لپه آب پز نصف لیوان
برنج خیس کرده نصف لیوان
سبزی معطر 3-4 قاشق سوپخوری
زرشک 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و ادویه
طرز تهیه:
پیاز هارو نگینی خرد میکنیم و میذاریم طلایی بشه.
بعد از تفت خوردن پیازها گوشت رو بهش اضافه میکنیم و حسابی تفت میدیم.
در مرحله بعدی برنج، لپه، سبزی، زرشک و ادویه های لازم و به موادمون اضافه میکنیم. به همراه برنج نصف لیوان هم آب جوش میریزیم که برنج نیم پز بشه و بعدا زمان زیادی برای پخت لازم نداشته باشه تا فلفل ها له نشه.
بعد از اینکه همه مواد تفت خورد و برنج کمی پخته شد فلفل هارو خالی میکنیم و با مواد پر میکنیم.
فلفل هارو ته ظرف میچینیم و یه قاشق رب گوجه فرنگی رو توی روغن زیتون تفت میدیم و با یه لیوان آب رقیقش میکنیم و روی فلفل ها میریزیم.
دلمه ها رو روی حرارت ملایم میذاریم تا حدود یکساعتی بپزه.