لوبیاپلو با دیوارچین بادمجون
مواد لازم:
برنج 2 پیمانه آبکش شده
بادمجان قلمی 3-4 عدد (ترجیحا بادمجانهای بلند را انتخاب کنید)
پیاز 2 عدد
سیب زمینی نگینی خرد شده 1 عدد
چرخ کرده به میزان لازم
زرشک 2 قاشق غذاخوری
لوبیاسبز آبپز نصف لیوان
ادویه پلویی و زعفران آب کرده به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجونها رو به شکل نوارهای بلند و باریک برش میزنیم و خیلی کم سر خ میکنیم.
![](http://upload7.ir/images/71396079984290271062.jpg)
پیازها رو تفت میدیم و بعد از سرخ شدن پیازها به ترتیب سیب زمینی و گوشت رو هم بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم.
![](http://upload7.ir/images/71572985408932082184.jpg)
بعد از عوض شدن رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی رو توی یه لیوان آب رقیق میکنیم و به همراه لوبیا،زعفرون، ادویه و نمک داخل موادمون میریزیم. بعد از اینکه آب مواد تا حدودی کشیده شد زرشک و اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم.
![](http://upload7.ir/images/06022570503316134614.jpg)
کف و دیواره قابلمه رو با بادمجونها میپوشونیم. و اضافه بادمجونها رو از ظرف بیرون میذاریم.
![](http://upload7.ir/images/12724451715538956105.jpg)
لایه لایه برنج و موادپلو رو داخل قابلمه میریزیم. در آخر روی پلو رو با اضافه بادمجونها میپوشونیم و میذاریم دم بکشه.
![](http://upload7.ir/images/35877217054068062331.jpg)
بعد از دم کشیدن پلو، مثل کیک توی یه دیس برمیگردونیمش.
![](http://upload7.ir/images/01253748556471009839.jpg)
میتونید جای لوبیاپلو از هر پلوی دیگه ای استفاده کنید. خیلیییییییی خوشمزه میشه. همینکه پلو دم کشید میتونید از روی گاز برش دارین.
منبع:من وخانه داری