|
مواد لازم: شکلات سفید: 250 گرم گلوکز: 2 و نیم قاشق غذاخوری کره: 70 گرم شیر عسلی تغلیظ شده: 160 گرم آجیل شیرین: 150 گرم |
شیرعسلی و کره را در ظرف پیرکس بریزید در دستگاه ماکروویو قراردهید. قدرت ماکروویو را روی 600 وات و زمان را 90 ثانیه تنظیم کنید . کلید استارت را بزنید. در زمان 60 ثانیه یکبار از دستگاه خارج کنید و هم بزنید و دوباره در دستگاه قراردهید. پس از پایان زمان داده شده، گلوکز را اضافه کنید و قدرت را 600 وات و زمان را 60 ثانیه قراردهید و کلید استارت را بزنید. پس از اتمام کار با قاشق تمام مواد را باهم هم بزنید تا یکدست شود. شکلات ها را در ظرف جداگانه بریزید و در دستگاه قراردهید قدرت را روی 600 وات و زمان را 120 ثانیه تنظیم کنید و کلید استارت را بزنید. سپس شکلات را به شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آجیل شیرین را به آن اضافه کنید. کف قالب (ناودانی)مورد نظر را با نایلون کامل بپوشانید و چرب کنید. مواد را در قالب ریخته در یخچال به مدت 6 ساعت قراردهید. سپس از قالب خارج کنید و با چاقو به ضخامت 5/1 سانتی متر برش بزیند و در کپسول کاغذی قراردهید.
نکته |
آجیل شیرین: شامل انواع خشکبار مغزها و کشمش ها و میوه های خشک شده، که بدون نمک هستند.
نکته |
هر چقدر میزان شکلات و کره بیشتر باشد شکلات سفت تر خواهد شد.
نکته |
به جای گلوکز می توانید از عسل استفاده کنید.
نکته |
شکلات سفید را می توانید با رنگهای مخصوص شکلات یا رنگ خوراکی به رنگ دلخواه آماده کنید.
نکته |
می توانید به جای شکلات سفید از شکلات قهوه ای یا شیری استفاده کنید. طعم بهتری نسبت به شکلات سفید خواهد داشت.
نکته |
نسبت استفاده از شکلات قرمز 4/3 و نارنجی 4/1 است.
نکته |
شکلات رنگی را از مغازه های لوازم قنادی می توانید تهیه کنید.
نکته |
این دسر را می توانید بدون ماکروویو هم تهیه کنید. هدف آشنایی و کار با ماکروویو مد نظر بوده است. کافیست که شیر عسلی را روی حرارت متوسط قراردهید پس از بجوش آمدن از روی شعله بردارید. گلوگز و شکلات را اضافه کنید.(شکلات ها را به روش غیر مستقیم (بن ماری) روی بخار آب جوش ذوب کنید و به شیر عسلی اضافه کنید)
شیرعسلی و کره را در ظرف پیرکس بریزید در دستگاه ماکروویو قراردهید. قدرت ماکروویو را روی 600 وات و زمان را 90 ثانیه تنظیم کنید . کلید استارت را بزنید. در زمان 60 ثانیه یکبار از دستگاه خارج کنید و هم بزنید و دوباره در دستگاه قراردهید. پس از پایان زمان داده شده، گلوکز را اضافه کنید و قدرت را 600 وات و زمان را 60 ثانیه قراردهید و کلید استارت را بزنید. پس از اتمام کار با قاشق تمام مواد را باهم هم بزنید تا یکدست شود.
شکلات ها را در ظرف جداگانه بریزید و در دستگاه قراردهید قدرت را روی 600 وات و زمان را 120 ثانیه تنظیم کنید و کلید استارت را بزنید. سپس شکلات را به شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر آجیل شیرین را به آن اضافه کنید.
کف قالب (ناودانی)مورد نظر را با نایلون کامل بپوشانید و چرب کنید. مواد را در قالب ریخته در یخچال به مدت 6 ساعت قراردهید. سپس از قالب خارج کنید و با چاقو به ضخامت 5/1 سانتی متر برش بزیند و در کپسول کاغذی قراردهید.