آموزش طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو

آموزش آشپزی : طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو

دسر شکلات و موهیتو

مواد لازم تهیه دسر شکلات و موهیتو

۲۰۰ گرم شکلات

۲۰۰ گرم خامه صبحانه جلد صورتی

۴ پیمانه شیر

نصف پیمانه شکر

شربت غلیظ موهیتو یک سوم پیمانه

۳ ق غ پودر ژلاتین

 آموزش آشپزی : طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو

 

شکلات رو بن ماری کنید ینی روی حرارت غیر مستقیم.آبش کنید بهترین روش اینه که شکلاتو خرد کنید و ظرفشو توی یک ظرف دیگه که آب گرم حدود ۶۰ درجه داره بزارید و کمی هم بزنید تا شل بشه چون حرارت زیاد و مستقیم شکلاتو میسوزونه سه پ شیر رو با نصف پ شکر روی حرارت قرار بدید تا شکر حل شود پودر ژلاتین رو با یک پ شیر روی بخار بن ماری کنید خامه رو با چنگال بزنید یک قاشق شیر گرمتونو به خامه اضافه کنید وهم بزنید سریع تا خامه نبره اینکارو ادامه بدید تا خامه کمکم گرم بشه اگه یدفه خامه رو به شیر داغ اضافه کنید میبره

حالا شیر رو با شکلات و خامه و ژلاتین مخلوط کنید و در آخر شربت موهیتو رو اضافه کنید قالبتونو چرب کنید و تو قالب بریزید واقلا بزارید ده ساعت تو یخچال بمونه بعد سرو کنید یک شب تا صبح اجازه بدید دسر در یخچال خوب ببنده و بعد سرو کنیداین مواد دقیقا سایز قالبهای تکسچر داره اگه دوس داشتین بگید عکس قالبو براتون استوری بزارم یکم طعم تند و تیزی به شکلات میده موهیتو حتما اگه این طعمو دوست دارید امتحانش کنید اگرهم فقط شیرینی شکلاتو تک دوست دارید امتحانش نکنیدمیتونید شربت امادشو استفاده کنید یا اینکه خودتون خونگیشو درست کنید تو پست بعد درمورد موهیتو و رسپی اون توضیح میدم با توجه به ذائفتون میتونید مقدار موهیتو رو کمترم بکنید چون تو رسپی از شربت غلیظ استفاده شده

منبع : سیج فا

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *