آموزش دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپانیا یک دسر خوشمزه و مجلسی است که کم زحمت و کم هزینه به راحتی در منزل قابل تهیه می باشد. این دسر خوشمزه از شکلات، کاکائو و لایه های موز و بیسکویت درست می شود و به دلیل طعم شکلاتی آن، طرفدارهای زیادی دارد.

تعداد :  ۶ تا ۸  نفر – زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای دسر پان اسپانیا :

  • شیر : یک لیتر
  • شکر : یک پیمانه
  • آرد گندم سفید : یک دوم پیمانه
  • پودر کاکائو : سه قاشق سوپخوری
  • شکلات شیری : ۱۵۰ گرم ( از سوپرمارکت میتوانید تهیه کنید. )
  • تخم مرغ : یک عدد
  • خامه صبحانه : یک پاکت صورتی
  • وانیل : یک قاشق چایخوری
  • گلاب : ۲ قاشق غذا خوری
  • بیسکویت پتی بور : یک بسته
  • موز : ۲ عدد

طرز تهیه دسر پان اسپانیا :

ابتدا داخل یک ماهیتابه آرد گندم را روی حرارت ملایم به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد برود. مواظب باشید که رنگ آرد تغییر نکند سپس آن را از روی حرارت برداشته و شکر، کاکائو و وانیل را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ را داخل یک ظرف تمیز با چنگال هم می زنیم و کنار می گذاریم.

شیر را داخل یک قابلمه بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس مواد خشکی که باهم مخلوط کرده بودیم ( آرد گندم، شکر، کاکائو و وانیل) را کم کم به شیر اضافه می کنیم. حین اضافه کردن مدام هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود. با یک دست هم می زنیم و با دست دیگر مواد را کم کم اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن هم همچنان مخلوط را هم می زنیم تا جوش بیاید، به محض اینکه جوش آمد تخم مرغی که کنار گذاشته بودیم را اضافه می کنیم و هم می زنیم. به مدت ۳ دقیقه  مواد باهم بجوشند. سپس زیر قابلمه را خاموش می کنیم و شکلات را اضافه می کنیم. دوباره شروع به هم زدن می کنیم تا شکلات آب شود. مواد را به مدت ۱۵ دقیقه کنار می گذاریم تا کمی سرد شود.

خامه را داخل یک ظرف ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم تا به دمای محیط برسد. سپس ۳ قاشق غذا خوری شکر اضافه می کنیم و با همزن به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم. وقتی مواد داخل قابلمه کمی سرد شد خامه را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کامل باهم مخلوط شوند.

بیسکویت ها داخل غذا ساز ریخته و خرد می کنیم. اگر غذا ساز در دسترس نبود، بیسکویت ها را داخل کیسه فریزر می ریزیم و با گوشت کوب آن را کامل خرد می کنیم. موزها را پوست کنده و به صورت حلقه حلقه برش می دهیم و کنار می گذاریم.

حالا در ظرف مورد نظر مقداری ازمواد را می ریزیم و با قاشق روی آن را صاف می کنیم. یک لایه از بیسکویت روی آن می پاشیم. سپس چند عدد موز روی بیسکویت خرد شده قرار می دهیم، دوباره همین کار را تکرار می کنیم. این کار را با توجه به ظرف مورد نظر هر چندبار که دوست دارید تکرار کنید. بعد از پر شدن ظرف آن را به مدت ۷ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

روی آن را با موز یا با میوه های فصلی با سلیقه خودتان تزئین کنید.

نکته :

  • به جای خامه صبحانه می توانید از خامه قنادی نیز استفاده کنید.
  • بیسکویت پتی پور و شکلات شیری را از سوپر مارکت ها می توانید تهیه کنید.
  • به جای وانیل می توانید از ۳ قاشق غذا خوری گلاب هم استفاده کنید

منبع : بانوی شهر

گردآوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *