آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

آشپزی:در کشورهای مختلف افراد متفاوتی به خوردن و درست کردن دسر علاقمند هستند برای تهیه دسر قرار داده شده در اینجا به بیسکویت نیاز داریم دسر ها انواع مختلفی دارند که در اینجا آموزش دسر بیسکویتی دو رنگ قرار داده شده است.

مواد لازم برای تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

کره                                                                     ۱۵۰ گرم

خامه                                                                   ۲۰۰ گرم

پنیر خامه‌ای                                                           ۲۰۰ گرم

بیسکویت ساده و کاکائویی                                        ۳۰ عدد

مارمالاد آلبالو و خلال پسته و بادام برای تزئین                  دو قاشق غذاخوری

پودر شکر                                                              شش قاشق غذاخوری

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از «دسر بیسکویتی دو رنگ» خواهیم داشت.

 

مواد لازم دسر

یک قالب مستطیل به طول ۲۶ سانتی‌متر و به عرض و ارتفاع ۶ سانتی‌متر و همزن برقی، دویست گرم خامه پاستوریزه سفت (معادل ۷ قاشق غذاخوری سرپر)

پانزده عدد بیسکویت ساده و پانزده عدد بیسکویت کاکائویی (معادل صد و پنجاه گرم بیسکویت).
آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

شش قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل ۱۲۰ گرم). یک قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام و دو قاشق غذاخوری مارمالاد آلبالو برای تزئین.

دویست گرم پنیر خامه‌ای (معادل دو بسته صد گرمی پنیر خامه‌ای). صد و پنجاه گرم کره

طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

دویست گرم (۷ قاشق غذاخوری) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط می‌کنیم. آن را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه با درجه تند هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

دویست گرم پنیر خامه‌ای را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم.

آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

صد و پنجاه گرم کره را می‌گذاریم نرم شود و بعد آن را اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده با یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه کره‌ای دسر آماده شود.

آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول ۲۶ سانتی‌متر قرار می‌دهیم. کمی از مایه کره‌ای را ته قالب ریخته، روی آن را صاف می‌کنیم و بیسکویت‌های ساده و کاکائویی را به دسر کره‌ای آغشته کرده، یکی در میان در قالب قرار می‌دهیم و بقیه دسر کره‌ای را در قالب ریخته تا پر شود. در نهایت پلاستیک را روی دسر برگردانده و آن را برای ۵ الی ۶ ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا دسر سفت شود.

آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

دسر بیسکویتی را از فریزر درآورده، بر می‌گردانیم و پلاستیک روی آن را جدا می‌کنیم. دو قاشق غذاخوری مارمالاد آلبالو روی آن ریخته، با خلال پسته و بادام آن را تزئین می‌کنیم. سپس با یک چاقوی تیز آن را برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود.

آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

منبع : میهن گرام

گردآوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *