نحوه پخت کوکوی شوید باقالی
مواد لازم برای کوکوی شوید باقالی :
باقلا سبز پخته شده | ۲ پیمانه |
پیاز سرخ شده | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ تا ۳ عدد |
شوید خرد شده | ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری |
پنیر فتا (اختیاری) | ۳۰ تا ۴۰ گرم |
نمک،فلفل،پودر سیر و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه کوکوی شوید باقالی :
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و آرد و پیاز داغ و شوید خرد شده به خوبی مخلوط کنید.
همه مواد لازم به غیر از باقالی و پنیر را با هم مخلوط می کنیم
باقلای پخته شده را همراه با پنیر فتا اضافه کنید.
اضافه کردن باقالی و پنیر و مخلوط کردن
و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا به این شکل در بیاید.
مخلوط کردن کل مواد با هم دیگر
روغن را در ماهیتابه ریخته و بگذارید داغ شود سپس مایه آماده شده را در داخل آن ریخته در ماهیتابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید و اجازه بدهید یک طرف کوکو سرخ شود.
مواد را در روغن ریخته و سرخ کنید
بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
کوکو را برگردانده و طرف دیگر آن را سرخ کنید
اگر دوست داشتید می توانید داخل مواد کوکو از سیر سرخ شده هم استفاده کنید.
کوکوی شوید باقالی آماده شده
منبع : مجله خانم مینایی
گردآوری در:سحربانو