طرز تهیه “سوتی پلو اردبیل” ( پلو شیرپز )

مواد لازم سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )

  • برنج خیس کرده : 4 پیمانه
  • شیر : 4 پیمانه
  • گلاب و عرق هل : دو قاشق
  • روغن حیوانی یا کره : به میزان لازم
سوتی پلو

طرز تهیه سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )

داخل قابلمه ای شیر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.وقتی شیر جوشید برنج را داخل آن بریزید و بگذارید تا بجوشد.

بعد از کمی جوشیدن ، روغن یا کره را داخل شیر بریزید . وقتی شیر در حال بخار شدن بود گلاب و عرق هل را به آن اضافه کنید.

پس از خشک شدن  برنج ، حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.برنج را بعد از 20 دقیقه از روی حرارت بردارید تا  بعد از دم کشیدن ، بیشتر روی  حرارت نماند و ته دیگ نبندد.

برنج پخته شده را داخل ظرف مورد نظرتان بکشید و با خلال پسته تزیین کنید.

نکات

* همراه با خرما و روغن حیوانی و کشمش این پلو را برای چهارشنبه سوری سرو کنید.

*خورش مصرفی برای سوتی پلو می تواند از جمله خورشت های شیرین مانند فسنجان یا خورش هویج و یا خلال پسته باشد.

نکات تکمیلی در مورد سوتی پلو اردبیل

سوتی پلو اردبیل جزو غذای محلی – اردبیل میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوتی پلو اردبیل را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *