توصیه های لازم درخصوص مدت نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر
ردیف |
نام مواد غذایی |
مدت نگهداری در یخچال |
مدت نگهداری در فریزر |
1 |
شیر تازه |
5 تا 7 روز |
– |
2 |
شیر بسته بندی باز شده |
2 تا 3 روز |
– |
3 |
خامه |
10 روز |
– |
4 |
ماست |
7 روز |
– |
5 |
پنیر |
6-12 هفته |
6 تا 12 ماه |
6 |
کره |
2 هفته |
9 ماه |
7 |
بستنی |
– |
2 ماه |
8 |
تخم مرغ تازه با پوست |
3 هفته |
– |
9 |
تخم مرغ آب پز سفت |
1 هفته |
– |
10 |
گوشت گوساله |
3 تا 5 روز |
6 تا 12 ماه |
11 |
مرغ یا بوقلمون تکه شده |
1 تا 2 روز |
9 تا 12 ماه |
12 |
مرغ یا بوقلمون درسته |
1 تا 2 روز |
1 هفته |
13 |
گوشت اردک یا غاز |
1 تا 2 روز |
6 ماه |
14 |
دل و جگر مرغ |
1 تا 2 روز |
3 – 4 ماه |
15 |
گوشت پخته شده |
1 – 2 روز |
3-4 ماه |
16 |
گوشت گوسفند کباب شده یا خردشده |
3-5 روز |
6 تا 9 ماه |
17 |
انواع گوشت (دل ، جگر، زبان) |
1تا2 روز |
3-4 ماه |
18 |
گوشت ماهی کم چرب |
1تا2 روز |
4-6 ماه |
19 |
گوشت پرچرب (ماهی آزاد) |
1تا2 روز |
2-3 ماه |
20 |
فیله ماهی |
– |
18 ماه |
21 |
سوسیس |
1 تا 2 روز |
3 تا4 ماه |
22 |
سیب |
1ماه |
8-12 ماه |
23 |
زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابی و آلو |
3-5 روز |
8-12 ماه |
24 |
گیلاس |
2-3 روز |
8-12 ماه |
25 |
پرتقال، لیموها ، گریپ فروت |
2 هفته |
4-6 ماه |
26 |
کیوی |
3تا 5 روز |
4-6 ماه |
27 |
انبه |
– |
8-12 ماه |
28 |
خربزه، هندوانه ، طالبی |
1 هفته |
8-12 ماه |
29 |
آناناس |
2-3 روز |
4-6 ماه |
30 |
چغندر، هویج، کلم بروکلی، لوبیاها و کدوتنبل |
3-5 روز |
8-12 ماه |
31 |
گل کلم |
1 هفته |
8-12 ماه |
32 |
جعفری |
2-3 روز |
5 ماه |
33 |
ذرت |
– |
8-12 ماه |
34 |
پیازچه |
3-5 روز |
– |
35 |
کرفس |
1 هفته |
8-12 ماه |
36 |
اسفناج ، خردل |
3-5 روز |
8-12 ماه |
37 |
کاهو |
1 هفته |
– |
38 |
قارچ ها و بامیه |
1-2 روز |
8-12 ماه |
39 |
ترب و تربچه |
2 هفته |
– |
40 |
نان |
2روز |
6-12 ماه |
41 |
کیک صبحانه، کلوچه |
1روز |
2-4 ماه |
42 |
خمیر پخته نشده |
2-3 روز |
6 ماه |
43 |
کیک اسفنجی |
1روز |
4-6 ماه |
44 |
شیرینی دانمارکی |
2روز |
3ماه |
45 |
پیراشکی |
1روز |
6 ماه |
46 |
شیرینی پای میوه |
1-2 روز |
1سال |
منبع : khaneyeirani.persianblog.ir