تزیین حلوا ساده , طرز تزیین حلوا
تزیین حلوا در دیس
تزیین حلوا با چاقو
حلوا مجلسی
حلوا زعفرانی نذری
تزیین حلوا برای افطار
تزیین حلوا و خرما
تزیین حلوا صبح عروسی
تزیین حلوا به شکل گل رز
دیزاین حلوا
حلوا قالبی
تزیین حلوا با ماسوره
تزیین حلوا با پودر نارگیل ,
تزیین حلوا با سیخ چوبی
حلوای شیک و زیبا
طرز تهیه کیک حلوا :
مواد لازم کیک:
شکر ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
روغن ۱۲۵ میلی لیتر
آرد ۱۵۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه شربت مخصوص کیک:
آب ۱/۳ پیمانه
شکر ۲۰۰ گرم
عسل ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱/۴ پیمانه
مواد لازم برای تهیه حلوا:
کره ۱۵۰ گرم
آرد برنج ۵۰۰ گرم
روغن ۱ لیوان
آب ۲/۵ لیوان
گلاب ۱ لیوان
شکر ۴۰۰ گرم
زعفران دم کره ۱/۲ استکان
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید سپس قالب کیک را چرب کنید و کاغذ روغنی را در قالب کیک پهن نمایید. تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی با شکر به خوبی مخلوط کنید و به کمک همزن مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا مواد به خوبی با
یکدیگر مخلوط شوند. سپس روغن مایع و گلاب را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه نمایید.
در مرحله بعدی، پودر هل و بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و مخلوط این مواد را الک نمایید. سپس مخلوط آرد را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
مایه کیک را در قالب کیک بریزید و قالب را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کیک به خوبی پخته شود.
در این مدت شربت را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر در آب به خوبی حل شود سپس گلاب را به همراه عسل به مخلوط شکر و آب اضافه کنید تا شربت کیک بجوشد و غلیظ شود. بعد از سرد شدن شربت کیک آن را با کمک برس روی کیک بمالید و کیک را در گوشه ای قرار دهید تا شربت به خوبی به خورد کیک برود.
در مرحله بعدی، برای تهیه حلوا، آرد برنج را در تابهای مناسب بریزید و تابه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا آرد مقداری تفت بخورد سپس روغن و کره را به آرد اضافه کنید
و روی حرارت ملایم آرد را هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آرد طلایی رنگ شود. سپس شکر و آب را روی حرارت گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسند. زعفران و گلاب را به مخلوط شکر اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت حلوا کمی بجوشد.
آرد را از روی حرارت بردارید و شربت حلوا را به صورت آرام آرام به آرد اضافه نمایید و مخلوط این مواد را به صورت مرتب هم بزنید تا حلوا یکدست شود.
سپس لایه ای از حلوا را روی کیک بریزید و با کمک قاشق حلوا را یکدست کنید و کیک حلوا را به شکل دلخواه برش بزنید و با خلال پسته یا بادام به زیبایی تزیین کنید.
نکته:
میتوان به جای حلوایی که دستور آن ذکر شد از هر نوع حلوای دلخواهی مانند حلوای زعفرانی، حلوای هویج و تر حلوا استفاده کرد به شرطی که از نوع حلواهای پودری و خشک نباشد و در تهیه آن از شربت استفاده شده باشد. بهتر است حلوا را کمی سفت تر
و غلیظ تر از حد معمول تهیه کنید تا کیک حلوایی لذیذ تر گردد
منبع : ایران بانو
گرد آوری در : سحر بانو