طرز تهیه کلوچه دارچینی
|
|||
مواد لازم : کرم تارتار : ۲ قاشق مرباخوری آرد : دو و سه چهارم پیمانه جوش شیرین : یک قاشق مرباخوری شکر : یک و نیم پیمانه کره نرم : ۲۲۶ گرم تخم مرغ : ۲عدد دارچین : ۲ قاشق مرباخوری شکر : نصف پیمانه طرز تهیه : آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید. کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید. مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید. در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید. کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید. |
|||