مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج
مواد مورد نیاز | میزان لازم |
گوشت | نیم کیلو |
اسفناج پاک شده | ۷۵۰ گرم |
تره | ۴۰۰ گرم |
الو خورشتی یا جنگلی | ۳۰۰ گرم |
پیاز درشت | ۱ عدد |
روغن | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش آلو اسفناج
جهت درست کردن خورش آلو اسفناج ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را نگینی کرده و با روغن نیمه سرخ کنید و گوشت های تکه شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد. دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید و با ملایم کردن حرارت پس از جوش آمدن کمی برای پخت به گوشت زمان دهید.
سپس تره و اسفناج را شسته و خرد کنید و بعد درون تابه ای روی حرارت بگذارید تا کمی ابش تبخیر شود.سپس مقداری روغن به آن افزوده و تفت دهید.پس از تفت دادن ،آلو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنید و آن را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش خوب جا افتاده و بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن خورش میتوانید از لیمو عمانی ، گرد غوره و یا آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید. اکنون آشپزی شما به پایان رسیده است و میتوانید غذا خود را تزیین و سرو کنید.
همچنین ببینید طرز تهیه : خورش بادمجان ، خورش ماست و خورش هویج
نکات مهم تهیه خورشت آلو اسفناج
- خورش آلو اسفناج را هم می توان با گوشت و هم با مرغ تهیه کرد و بعضی ها از گوشت چرخ کرده نیز استفاده می کنند.
- برخی از افراد با توجه به ذائقه خانوادگی اضافه کردن شکر و شیرین شدن خورش را به ترش بودن ترجیح میدهند و برخی از مقدار بیشتری چاشنی ترش کننده استفاده میکنند.
- آلو اسفناج را با رب اناز نیز می توانید تهیه کنید.
- استفاده از زعفران در خورش به خوشمزه تر شدن آن کمک زیادی میکند.
- اگر آلو اسفناج ترش را ترجیح میدهید از آلوچه جنگلی استفاده کنید.
- اضافه کردن ۴ تا ۵ قاشق آبلیمو به همراه مقدار کمی شکر به خورش آن را بسیار خوشمزه تر میکند.همچنین به جای ابلیمو میتوانید از ۲ تا ۳ عدد لیمو عمانی هم در خورش استفاده کنید.
- این خورش شباهت ظاهری زیادی به خورش قورمه سبزی و خورش کرفس دارد و برای مهمانی مناسب می باشد.
تزیین زیبا خورش آلو اسفناج به همراه برنج در خانه
آموزش کامل پخت و طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه و خوش طعم
خورش آلو اسفناج با گوشت
منبع :پارسی نو
گردآوری در:سحربانو