طرز تهیه خوشمزه ترین خوراک گوشت و جو/انواع آموزش در سحر بانو

خوراک گوشت و جو

طرز تهیه خوراک گوشت،خوراک گوشت و جو،طرز تهیه خوراک جو،آشپزی و تغذیه

آماده سازی:15 دقیقه

مدت انتظار:1 ساعت

مجموعاً:1 ساعت و 15 دقیقه

مواد لازم : برای 6 نفر

گوشت گوساله (چرخ کرده) 450 گرم
پیاز (خرد شده) 1 عدد متوسط
آب گوشت 2 فنجان
جو (خام) 2/3 فنجان
پونه کوهی 2 قاشق چایخوری تازه (یا نصف قاشق چایخوری خشک کرده)
نمک 1/4 قاشق چایخوری
فلفل 1/4 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی 450 گرم
سبزیجات 2 فنجان
بلوط شناور 200 گرم

طرز تهیه :

1.فر را با 350 درجه ی فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ماهیتابه ی نچسب را با روغن اسپری کنید. گوشت و پیاز را اضافه کنید و روی شعله ی متوسط به مدت 7 تا 8 دقیقه تا گوشت قهوه ای و خشک شود بپزید و گاهی هم بزنید.
2.در یک ظرف شیشه ای نشکن مخلوط گوشت را با سایر مواد به جز سبزیجات ترکیب کنید. گوجه فرنگی ها را تکه کنید.
3.روی ظرف را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید. 30 تا 40 دقیقه ی دیگر بپزید تا جو نرم شود.

منبع : سوران

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *