دمپخت میگو/آشپزی

دمپخت میگو

مواد لازم برای 2 نفر

میگو 150 گرم

پیاز 1عدد بزرگ

سیر 1 حبه

سبزی(گشنیز و شوت هر کدام 3 قاشق غ خ)

رب 1 ق غ

ادویه: نمک فلفل، ادویه مخلوط، تخم گشنیز، پودر لیمو 1 ق چ

 

اول پیاز رو تفت میدیم و بعد از اینکه کمی سرخ شد سبزی ها رو هم میریزیم و تفت میدیم وقتی سبزی هم سرخ شد سیر رنده شده را اضافه میکنیم و وقتی همه مواد سرخ شد میگو را اضافه میکنیم

بعد از اینکه میگو تفت خورد ادویه ها رو اضافه میکنیم بجز لیمو خشک و سپس رب گوجه را اضافه میکنیم

 

زیرش رو کم میکنیم میذاریم تا روغن بندازه و بعد آب اضافه میکننیم(لازم نیست خیلی آب بریزید چون اولا میگو زود میپزه و دوما ممکنه دمپختمون شل بشه)

و وقتی آب جوش اومد پودر لیمو و نمک را اضافه میکنیم

 

 

و بعد از حدود 5 دقیقه برنج رو میریزیم و میذاریم تا دم بکشه

 

فوق العاده راحت و فوق العاده خوشمزه

 

 

 

نکته اگه دوست دارید یا اگه میگوتون کمه میتونید سیب زمینی نگینی هم به موادتون اضافه کنید

 

منبع:من وخانه داری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *

advanced-floating-content-close-btn