دمپخت میگو
مواد لازم برای 2 نفر
میگو 150 گرم
پیاز 1عدد بزرگ
سیر 1 حبه
سبزی(گشنیز و شوت هر کدام 3 قاشق غ خ)
رب 1 ق غ
ادویه: نمک فلفل، ادویه مخلوط، تخم گشنیز، پودر لیمو 1 ق چ
اول پیاز رو تفت میدیم و بعد از اینکه کمی سرخ شد سبزی ها رو هم میریزیم و تفت میدیم وقتی سبزی هم سرخ شد سیر رنده شده را اضافه میکنیم و وقتی همه مواد سرخ شد میگو را اضافه میکنیم
بعد از اینکه میگو تفت خورد ادویه ها رو اضافه میکنیم بجز لیمو خشک و سپس رب گوجه را اضافه میکنیم
زیرش رو کم میکنیم میذاریم تا روغن بندازه و بعد آب اضافه میکننیم(لازم نیست خیلی آب بریزید چون اولا میگو زود میپزه و دوما ممکنه دمپختمون شل بشه)
و وقتی آب جوش اومد پودر لیمو و نمک را اضافه میکنیم
و بعد از حدود 5 دقیقه برنج رو میریزیم و میذاریم تا دم بکشه
فوق العاده راحت و فوق العاده خوشمزه
نکته اگه دوست دارید یا اگه میگوتون کمه میتونید سیب زمینی نگینی هم به موادتون اضافه کنید
منبع:من وخانه داری