شیرینی نارگیلی/خانه داری

شیرینی نارگیلی

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ 3 عدد

شکر 1 پیمانه

وانیل نوک قاشق چایخوری

پودر نارگیل 2 بسته

 

طرز تهیه:

سفیده های تخم مرغ و که از قبل بیرون گذاشتیم تا به دمای محیط برسه با همزن انقدر میزنیم که کاملا پف کنه و کش بیاد. در حین هم زدن شکر و هم کم کم به تخم مرغها اضافه میکنیم تا راحت تر خامه ای بشه.

 

 

بعد از اینکه مطمئن شدیم همه تخم مرغها پف کرد وانیل و پودر نارگیل و بهش اضافه میکنیم و آروم به هم میزنیم. سعی کنید وانیل و خیلی کم بریزید. چون مزه تند وانیل خیلی زود خودش و نشون میده و ممکنه طعم شیرینی هاتون و خراب کنه.

 

 

کف سینی کاغذ روغنی پهن میکنیم و مواد و با قاشق یا قیف به شکل دایره روی کاغذ میریزیم. اندازه این دایره ها خیلی نباید بزرگ باشه. همون اندازه ای که توی شیرینی فروشی ها میبینید.

 

فر و از قبل گرم کنید. سینی ها رو بذارین داخل فر و بعد حرارت فر و بیارین روی 160 درجه. بعد از ده دقیقه تا یک ربع (درحدی که دیدید زیر شیرینی هاتون طلایی شده) فر و خاموش کنید و سینی هارو بذارید بیرون. از اینکه هنوز وسط شیرینی هاتون نرمه نگران نباشید. شیرینی ها با گرمای خودشون کاملا مغز پخت میشن.

 

بعد از یه مدت که دستتون راه بیفته میتونید خیلی راحت این شیرینی خوشمزه و همه پسند و برای پذیرایی از مهمونهاتون آماده کنید.

منبع:من وخانه داری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *