|
مواد لازم: انار: 2 عدد مرغ: 800 گرم نعنا و جعفری خرد شده: 3 تا 5 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم سیر: 1 حبه آب جوش: 5/1 لیوان پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری |
تکه های مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید. زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید. سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانه های انار را اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد. سپس سرو کنید.
نکته |
می توانید مقدار سبزی را کمتر بریزید.
نکته |
می توانید سیر را حذف کنید.
نکته |
اگر از انار ترش استفاده می کنید در صورت تمایل می توانید یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید تا طعم ملسی پیدا کند.
نکته |
اگر از انار ترش استفاده می کنید در صورت تمایل می توانید یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید تا طعم ملسی پیدا کند.
تکه های مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید.
زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید.
سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانه های انار را اضافه کنید مواد را باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را ب به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد. سپس سرو کنید.
منبع
cookery