طرز تهیه فیله استریپس؛ فست فود مجلسی خوشمزه [چیکن استریپس]

فیله استریپس

مواد لازم برای تهیه فیله استریپس (برای 4 نفر)سیبزمینی برای سرخ کردن به میزان دلخواه.

فیله مرغ۱ کیلوگرم
شیر۱ لیوان
آرد سفید۲۵۰گرم
پودر پاپریکایک قاشق مرباخوری
پودر سیر۲ قاشق مرباخوری
آویشننصف قاشق مرباخوری
ادویه مرغ و ماهی۱ قاشق چایخوری
پودر خردلنصف قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
سیب زمینیبه میزان دلخواه
آب و یخبه میزان لازم
آماده سازی:75 دقیقه
زمان پخت:30 دقیقه
مجموع زمان پخت:105 دقیقه

طرز تهیه فیله استریپس 

در طرفی ادویه‌ها و شیر را مخلوط کرده و فیله‌ها را در آن بریزید.

مزه دار کردن فیله مرغ

ظرف فیله‌ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه بگیرد.

سیب زمینی را پوست کنده و به ابعاد دلخواه خلالی کنید.

خلال‌ها را در ظرف آب و یخ بریزید تا ترد شوند.

خلال سیب زمینی

در ظرفی بزرگ آرد را با همان میزان ادویه که با شیر مخلوط کرده بودید، ترکیب کنید.

فیله های مزه دار شده را داخل آرد غلتانده و سپس به مخلوط شیر آغشته کنید.

مجددا در آرد بزنید، سپس در مخلوط شیر و یکبار دیگر تکرار کنید. (جمعا 3 مرتبه)

فیله را خوب بتکانید تا آرد اضافی آن بریزد و حالت پولکی پیدا کند.

فیله استریپس

در ماهیتابه ای سیب زمینی‌ها را سرخ کنید و نمک و زردچوبه بزنید.

سیب زمینی سرخ شده

هر طرف فیله‌ها را در روغن با شعله متوسط حدود سه چهار دقیقه سرخ کنید.

سرخ کردن فیله مرغ

نکات

به جای شیر می توانید از آب استفاده کنید.

شیر باعث تردتر شدن فیله‌ها می شود.

ریختن سیب زمینی در آب یخ باعث ترد تر شدن آنها می شود.

بعد از زدن فیله‌ها در آرد بلافاصله آنها را سرخ کنید تا حالت پولکی آنها حفظ شود.

منبع : تصویر زندگی

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *

advanced-floating-content-close-btn