مواد لازم برای تهیه فیله استریپس (برای 4 نفر)سیبزمینی برای سرخ کردن به میزان دلخواه.
فیله مرغ | ۱ کیلوگرم |
شیر | ۱ لیوان |
آرد سفید | ۲۵۰گرم |
پودر پاپریکا | یک قاشق مرباخوری |
پودر سیر | ۲ قاشق مرباخوری |
آویشن | نصف قاشق مرباخوری |
ادویه مرغ و ماهی | ۱ قاشق چایخوری |
پودر خردل | نصف قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
سیب زمینی | به میزان دلخواه |
آب و یخ | به میزان لازم |
آماده سازی: | 75 دقیقه |
زمان پخت: | 30 دقیقه |
مجموع زمان پخت: | 105 دقیقه |
طرز تهیه فیله استریپس
در طرفی ادویهها و شیر را مخلوط کرده و فیلهها را در آن بریزید.
ظرف فیلهها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه بگیرد.
سیب زمینی را پوست کنده و به ابعاد دلخواه خلالی کنید.
خلالها را در ظرف آب و یخ بریزید تا ترد شوند.
در ظرفی بزرگ آرد را با همان میزان ادویه که با شیر مخلوط کرده بودید، ترکیب کنید.
فیله های مزه دار شده را داخل آرد غلتانده و سپس به مخلوط شیر آغشته کنید.
مجددا در آرد بزنید، سپس در مخلوط شیر و یکبار دیگر تکرار کنید. (جمعا 3 مرتبه)
فیله را خوب بتکانید تا آرد اضافی آن بریزد و حالت پولکی پیدا کند.
در ماهیتابه ای سیب زمینیها را سرخ کنید و نمک و زردچوبه بزنید.
هر طرف فیلهها را در روغن با شعله متوسط حدود سه چهار دقیقه سرخ کنید.
نکات
به جای شیر می توانید از آب استفاده کنید.
شیر باعث تردتر شدن فیلهها می شود.
ریختن سیب زمینی در آب یخ باعث ترد تر شدن آنها می شود.
بعد از زدن فیلهها در آرد بلافاصله آنها را سرخ کنید تا حالت پولکی آنها حفظ شود.
منبع : تصویر زندگی
گرد آوری در : سحر بانو