پخت خانگی “همبرگر” با مایکروفر

 مواد لازم برای همبرگر با مایکروفر

  • گوشت چرخ کرده :100 گرم
  • پیاز:1 عدد
  • تخم مرغ:1 عدد
  • آرد سوخاری:2 قاشق سوپخوری
  • سس گوجه فرنگی:3 قاشق سوپخوری
  • جعفری ساطوری شده :1 قاشق سوپخوری
  • نان سفید :2 عدد
  • روغن :1 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
ساندویچ

طرز تهیه همبرگر با مایکروفر

ابتدا گوشت را چرخ کرده و پیاز را رنده کنید وبا هم مخلوط نمایید، حالا یک عدد تخم مرغ را بشکنید و اضافه کنید.

در ادامه نمک، فلفل و آرد سوخاری را افزوده و مواد را بخوبی ورز دهید، دستان خود را کمی مرطوب کرده و مایه گوشتی را به شکل 2 توپ یک اندازه درآورید.

ظرف مخصوص را با روغن مایع چرب کرده و توپ های گوشتی را کمی فشار دهید تا پهن شده و به شکل همبرگر درآید ، سپس داخل ظرف بچینید.

همبرگرها را برای 3 تا 4 دقیقه با حرارت 100% داخل مایکروفر بپزید. گوشت ها را در میانه پخت پشت و رو کنید تا هر دو طرف آن به یک اندازه بپزد.

میان هر نان یک همبرگر قرار داده و به همراه سس گوجه و مخلفات دلخواه سرو نمایید.

همبرگر

نکات تکمیلی در مورد همبرگر

همبرگر جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
همبرگر را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گردآوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *

advanced-floating-content-close-btn