مواد لازم برای کباب تابه ای سیخی :
- گوشت چرخ کرده :نیم کیلو
- گوجه فرنگی : 2 عدد
- پیاز :1 عدد بزرگ
- سیب زمینی :2 عدد
- فلفل دلمه ای :1 عدد
- کره : 1 قاشق
- رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده :1 قاشق چایخوری
- سماق : نصف قاشق غذاخوری
- نمک ،فلفل , زرچوبه و زعفران :به میزان لازم
دستور پخت کباب تابه ای سیخی:
پیاز را با رنده متوسط رنده کنید و به همراه نمک ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران و جعفری خرد شده با گوشت مخلوط کنید.
سیخ های چوبی را به اندازه تابه تان آماده کنید و مقداری از مایه گوشت را به سیخ بکشید. سپس مقداری از کره یا روغن را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شوند.
کباب ها را داخل تابه بچینید و همه طرف آن را کمی سرخ کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به همراه گوجه فرنگی ها و فلفل دلمه ای به صورت حلقه ای برش بزنید و کنار کباب ها بچینید.
رب گوجه فرنگی را هم با نصف لیوان آب ولرم حل کنید و با کمی نمک و سماق روی تمام کباب ها بریزید.حرارت را کم کنید تا آب سس بخار شود و کباب ها بپزد.
نکات تکمیلی در مورد کباب تابه ای سیخی
کباب تابه ای سیخی جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 35دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کباب تابه ای سیخی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع : نمناک
گرد آوری در : سحر بانو