طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

 مواد لازم برای کباب تابه ای سیخی :

  • گوشت چرخ کرده :نیم کیلو
  • گوجه فرنگی :  2 عدد
  • پیاز :1 عدد بزرگ
  • سیب زمینی :2 عدد
  • فلفل دلمه ای :1 عدد
  • کره :  1 قاشق
  • رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده :1 قاشق چایخوری
  • سماق :  نصف قاشق غذاخوری
  • نمک ،فلفل , زرچوبه و زعفران :به میزان لازم
کباب تابه ای سیخی

دستور پخت کباب تابه ای سیخی:

پیاز را با رنده متوسط رنده کنید و به همراه نمک ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران و جعفری خرد شده با گوشت مخلوط کنید.

سیخ های چوبی را به اندازه تابه تان آماده کنید و مقداری از مایه گوشت را به سیخ بکشید. سپس مقداری از کره یا روغن را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شوند.

کباب ها را داخل تابه بچینید و همه طرف آن را کمی سرخ کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به همراه گوجه فرنگی ها و فلفل دلمه ای به صورت حلقه ای برش بزنید و کنار کباب ها بچینید.

رب گوجه فرنگی را هم با نصف لیوان آب ولرم حل کنید و با کمی نمک و سماق روی تمام کباب ها بریزید.حرارت را کم کنید تا آب سس بخار شود و کباب ها بپزد.

پخت کباب تابه ای سیخی

نکات تکمیلی در مورد کباب تابه ای سیخی

کباب تابه ای سیخی جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 35دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کباب تابه ای سیخی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *

advanced-floating-content-close-btn