مواد اولیه برای درست کردن خیار شور خانگی
- خیار 2 کیلو
- نمک نصف لیوان
- سرکه سفید 1 فنجان
- آب 16 لیوان
- فلفل سبز تند به میزان دلخواه
- ترخان 500 گرم
- سیر چند حبه
روش تهیه خیار شور به سبک ساندویچی ها
برای درست کردن خیار شور باید خیار ها را به همراه ،سبزی ترخان ، سیرو فلفل از قبل بشوید تا کاملا خشک شده باشند و بهتر است این کار را از روز قبل انجام دهیم.سپس به اندازه دلخواه آنها را خرد کرد و یا همون طور به صورت درسته استفاده کرد.
آب و نمک را مخلوط میکنیم و میگذاریم تا به جوش بیاید و در لحظه آخر جوشیدن سرکه را اضافه میکنیم .
در یک ظرف شیشه ای که بایدکاملا خشک باشد خیارها را به همراه فلفل ، سیر و ترخان لایه به لایه میچینیم و بعد آب و نمک جوش آمده را با همان دمای جوش داخل ظرف شیشه ای میریزیم و پر میکنیم و در آن را سفت میبندیم تا هوا داخل آن جریان پیدا نکند. ظرف پر شده را به مدت یک روز یا 24 ساعت در داخل یخچال قرار میدهیم .
نکات تکمیلی در مورد خیار شور
خیار شور جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
خیار شور را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع : نمناک
گرد آوری در : سحر بانو