آموزش شيريني مخصوص عيد نوروز

شیرینی توپی

مواد لازم برای حدود ٢٠ عدد توپ شکلاتی:

کره یا مارگارین _________١۵٠ گرم

خاکه قند ______________ ۸۵ گرم

جوپرک ______________ ۲۲۵ گرم

پودر نارگیل ___________ به مقدار لازم

وانیل _______________ ١.۵ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو ___________۴.۵ قاشق غذاخوری

قهوه یا آب ___________ ٢ قاشق غذاخوری

برای تزیین:

پودر نارگیل _________ به میزان لازم

طرزتهیه:

کره رو می زنیم تا کرم مانند بشه،‌ جو پرک رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

شیرینی توپی

سپس پودر نارگیل و کاکائو  و وانیل رو اضافه می کنیم. اگر طعم قهوه رو دوست دارین ٢ تا ٣ قاشق چایخوری نسکافه معمولی رو با ٣ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و به مایه اضافه کنید. در صورتی که از طعم قهوه خوشتون نمی آد و یا به هر دلیلی از قهوه پرهیز می کنید ٢ تا ٣ قاشق آب به مایه اضافه کنید.

مایه رو با دست ورز می دهیم تا یکدست بشه.

شیرینی توپی

حالا توی کاسه مقداری پودر نارگیل می ریزیم.

 از مایه گلوله های کوچکی به اندازه گردو یا کمی کوچکتر برمیداریم،‌ کف دست گرد می کنیم و توی کاسه محتوی پودر نارگیل می اندازیم.و می غلطونیمش جوری که همه طرفش پودر نارگیل بچسبه. همین کار رو ادامه می دهیم تا همه مایه مصرف بشه. گلوله ها رو قبل از سرو ٢ تا ٣ ساعت توی پخچال می گذاریم تا سفت بشه.

شیرینی توپی

منبع:آي هديه

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *