طعم مربای بادمجان را با این دستور تهیه تجربه کنید!

مربای بادمجان ، مربای بادمجان
 

مواد لازم برای مربای بادمجان

بادمجان ۱۰۰۰ گرم
شکر ۱۰۰۰ گرم
جوهر لیمو قدریمربای بادمجان

مربای بادمجان

 

مربای بادمجان

طرز تهیه مربای بادمجان

سر بادمجانهای خیلی ریز را گرفته دو – سه روز در آب آهک و دو روز در آب شیرین بخوابانبد. سپس پوستش را کنده در آب خالص یک جوش داده قدری جوهر لیمو در آن ریخته و در شکر قوام آمده بپزید.

 

مربای بادمجان

نکات تکمیلی در مورد مربای بادمجان

مربای بادمجان جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
مربای بادمجان را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *