آموزش طرز تهیه خوشمزه ترین بورک مرغ و سبزیجات

بورک ، انواع بورک

مواد لازم بورک مرغ و سبزیجات

خمیر یوفکا:۲۰ عدد
سینه مرغ :یک عدد
برنج قهوه ای :یک فنجان
ذرت :یک فنجان
پنیر فتا :۱۰۰ گرم
لوبیا چیتی :یک فنجان
پیازچه :۳ شاخه
سیر :سه حبه
کره ذوب شده :به میزان لازم
روغن :به میزان لازمبورک مرغ

بورک مرغ

بورک مرغ و سبزیجات

روش تهیه بورک مرغ و سبزیجات

مرغ را پخته و سپس به قطعات مکعبی شکل درمی آوریم ، و درون روغن تفت مختصری میدهیم .
پیازچه ها را خرد کرده و همراه با سیر درون روغن سرخ میکنیم .
برنج ، ذرت و لوبیا چیتی را نیم پز کرده و به همراه پنیر به پیاز داغ اضافه میکینم .
مرغ را نیز به مواد اضافه کرده و همه را با هم به خوبی مخلوط میکنیم و تفت مختصری میدهیم .
یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکینم این کار را برای دو لایه بعد نیز تکرار میکنیم تا در نهایت ۴ لایه یوفکا چرب شده روی هم داشته باشیم .
مقداری از مواد را در وسط خمیر ریخته و سپس آن را رول میکنیم و لبه های انتهایی خمیر را به رو برمیگردانیم. تمامی رول ها را به همین ترتیب آماده کرده و درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .

نکات تکمیلی در مورد بورک مرغ

بورک مرغ جزو غذای ملل – ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
بورک مرغ را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *