آموزش طرز تهیه پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی تند

طرز تهیه پنیر سوخاری ، پنیر سوخاری
 

 مواد لازم برای پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی تند

 پنیر سوخاری
پنیر سوخاری
سس گوجه فرنگی تند ۴۰۰ گرم
پنیر موتزارلای تازه ۲۲۰ گرم
پودر سوخاری یا خرده نان  ¼۱ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده  ¼ پیمانه
تخم مرغ  ۲ عدد
سیر  ۲ حبه
آرد ساده  ۲ قاشق غذاخوری
روغن گیاهی سرخ کردنی  به مقدار لازم
پنیر سوخاری

طرز تهیه پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی تند

پنیرها را آبکش کنید.
تخم مرغ را در کاسه ای کم عمق بشکنید و کمی هم بزنید.
آرد را در بشقابی بریزید.
آرد سوخاری یا خرده نان و پنیر پارمزان را در بشقابی مخلوط کنید. به مواد فلفل بزنید.
روش کار به اینصورت است که توپهای موتزارلای تازه را یکی یکی در آرد می غلتانیم تا تمام سطح آن آغشته شود.
سپس آن را در تخم مرغ می اندازیم و با چنگال تکان می دهیم که کاملا آغشته شود، سپس داخل مخلوط آرد سوخاری می اندازیم تا خوب کاور شود.
دوباره پنیر را داخل تخم مرغ و آرد سوخاری فرو کنید تا کاور ضخیم تری داشته باشد و پس از سرخ شدن حالت ترد و کرانچی را به خود بگیرد.
پنیرهای کاورشده را در سینی که با کاغذ روغنی یا شیرینی پزی پوشانده اید قرار دهید.
این کار را برای باقی پنیرها تکرار کنید. سپس آنها را برای ۲۰ دقیقه فریز کنید.
قابلمه ای کوچک را تا نیمه بالایی روغن سرخ کردنی بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.
پنیرهای کاورشده را یکی یکی داخل قابلمه می اندازیم تا دمای روغن پائین نیاید، برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه سرخ می کنیم تا طلایی شود.
پنیرهای سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن آن را بگیرد سپس با سس گوجه فرنگی تند سرو می کنیم.
پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی

نکات تکمیلی در مورد پنیر سوخاری

پنیر سوخاری جزو پیش غذا – گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه میباشد .
پنیر سوخاری را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *