کلمپه شیرینی مناسب عید نوروز/ خانه داری

کلمپه شیرینی مناسب عید نوروز

کلمپه شیرینی مناسب عید نوروز
ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد …

 

مواد لازم:

آرد                                      یک کیلو

روغن جامد یا کره                    400 الی 500 گرم

تخم مرغ                                2 عدد

شکر                                     200 گرم

شیر به همراه کمی آب              نصف لیوان

هل و وانیل                              به میزان لازم

مواد لازم برای وسط کلمپه:

خرمای بدون هسته                     400 گرم

مغز گردوی خورد شده               200 گرم

هل، قلمفور و جوزهندی              به میزان لازم

بادیون و زنجبیل                        به میزان لازم

پودر پسته برای تزیین               به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.

مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید:

روش اول : خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان  یا لیوان به شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط  آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطا ب بپیچید.

روش دوم: خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .

وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط  و با دمای   180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.

تهیه وتدوین : گروه سبک زندگی سیمرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *