ماهی شکم پر
شنبلیله یک قاشق چای خوری
کشمش و زرشک هر کدام 1 قاشق غذاخوری پر
نمک، فلفل، ادویه کاری، پودر لیمو
خب اول پیاز ها رو خرد کرده و سرخ میکنیم لازم نیست خیلی سرخ بشه در حدی که نرم بشه
بعد گشنیز رو اضافه میکنیم وقتی گشنیز نرم شد شنبلیله رو هم اضافه میکنیم
و بعد سیر رو اضافه میکنیم من اول سبزی رو میریزم تا عطر سیر گرفته نشه اگه سیر رو با پیاز تفت بدین دیگه اون بوی عطر رو نمیده پس اول سبزی سرخ بشه و بعد سیر
بعدش ادویه ها رو اضافه میکنیم
و در آخر کشمش و زرشک رو اضافه میکنیم و میذاریم تا جا بیافته و بعد زیرش رو خاموش میکنیم
حالا میریم سراغ ماهیمون
برای ماهی شکم کردن ماهی رو باید از روی کمر برش بدیم نه از زیر شکمش اینطوری وقتی دل و رودش رو در آوردیم میتونیم جاش موادمون رو بریزیم و جای مانور بیشتری داریم همینطوری که توی عکس میبینید
نکته وقتی ماهی تمیز شد سطح ماهی رو نمک بزنید تا ماهی بی مزه نباشه نترسید شور نمیشه من همیشه نمک میزنم میذارم یه ساعت بمونه تا یه خورده مزه بگیره
بعد شکمش رو پر میکنیم میبینید مواد رو داخل شکمش که میکنیم زیر شکمش دیگه خالی نیست
نکته: قبل از ریختن مواد داخل شکمش من داخل شکمش رو ادویه میزنم
حالا باید با یه نخ ببندینش و اگر مثل من میخواین سرخش کنین باید توی آرد بزنین اگر هم خواستین توی فر درستش کنین آب تمر بزنید یعنی تمر بریزید توی آب تا جوش بیاد بعد زیرش رو خاموش کنید و سرد که شد از صافی ردش کنید آب غلیظی که مونده رو روی سطح ماهی بمالید و بزارید توی فر
ولی برای سرخ کردن باید آرد بزنید من 5قاشق آرد، یه قاشق فلفل ،یه قاشق زردچوبه، یه قاشق خسرودار و یکم شنبلیله خشک شده رو با هم مخلوط کردم
بعد از اینکه سطحش رو آرد زدیم توی ماهی تابه سرخ کرده و سرو میکنیم
نوش جان
مکنبع:من وخانه داری
گرد آوری در : سحر بانو