دلمه فلفل/آشپزی

دلمه فلفل

موادلازم:

پیاز متوسط 3 عدد

گوشت چرخ کرده 200 گرم

لپه آب پز نصف لیوان

برنج خیس کرده نصف لیوان

سبزی معطر 3-4 قاشق سوپخوری

زرشک 3 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و ادویه

 

طرز تهیه:

پیاز هارو نگینی خرد میکنیم و میذاریم طلایی بشه.

بعد از تفت خوردن پیازها گوشت رو بهش اضافه میکنیم و حسابی تفت میدیم.

در مرحله بعدی برنج، لپه، سبزی، زرشک و ادویه های لازم و به موادمون اضافه میکنیم. به همراه برنج نصف لیوان هم آب جوش میریزیم که برنج نیم پز بشه و بعدا زمان زیادی برای پخت لازم نداشته باشه تا فلفل ها له نشه.

بعد از اینکه همه مواد تفت خورد و برنج کمی پخته شد فلفل هارو خالی میکنیم و با مواد پر میکنیم.

فلفل هارو ته ظرف میچینیم و یه قاشق رب گوجه فرنگی رو توی روغن زیتون تفت میدیم و با یه لیوان آب رقیقش میکنیم و روی فلفل ها میریزیم.

 

دلمه ها رو روی حرارت ملایم میذاریم تا حدود یکساعتی بپزه.

 

منبع:من وخانه داری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *