آموزش طرز تهیه استانبولی پلو

آموزش طرز تهیه استانبولی پلو

استانبولی‌پلو یک غذای بسیار خوشمزه است که از مخلوط برنج، گوشت، رب گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی تهیه میشود. برخی معتقدند نام این غذا از نوع سیب‌زمینی بکار برده در آن گرفته شده که استانبولی بود. اما میتوانید از هر نوع سیب‌زمینی استفاده کنید. برخی تنها از برنج و گوجه فرنگ استفاده می کنند و برخی گوشت و لوبیا سبز نیز به آن می‌افزایند. می توانید این غذای خوشمزه رابه همراه ماست خیار و ترشی کلم سرو کنید.

 

= برای ۴ نفر

= زمان لازم برای تهیه: ۳۰ دقیقه

= زمان لازم برای پخت: ۱ ساعت

 

مواد لازم

= ۲ فنجان برنج دانه بلند «باسماتی»

= ۱ شماره پیاز متوسط خردشده

= نیم کیلو گوشت چرخ‌کرده

= ۳ شماره سیب‌زمینی متوسط

= ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی یا ۶ قاشق غذاخوری سس گوجه‌فرنگی

= ۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه

= یک‌دوم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

= یک‌دوم قاشق چای‌خوری نمک «برای گوشت»

= ۱ قاشق چای‌خوری نمک «برای برنج»

= یک‌چهارم قاشق چای‌خوری زعفران ساییده در ۴ قاشق غذاخوری آب داغ

= آب

= یک‌دوم قاشق چای‌خوری ادویه

= روغن گیاهی

 

طرز تهیه

۱. ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن را در تابه روی دمای متوسط قرار داده و پیاز خردشده را در آن سرخ کنید تا نرم شود.

طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی + استانبولی پلو

۲. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و هم بزنید تا طلایی شود.

طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی + استانبولی پلو

۳. نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و هم بزنید.

طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی + استانبولی پلو

۴. سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و خرد کرده و به مواد اضافه کنید و بگذارید حدود ۵ دقیقه بپزد.

طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی + استانبولی پلو

۵. رب گوجه‌فرنگی رابه گوشت و سیب‌زمینی اضافه کرده و حدود ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید. دما را کاهش داده و بگذارید حدود ۵ دقیقه بپزد. سپس ظرف را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید.

طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی + استانبولی پلو

۶. ۶ فنجان آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس برنج رابه آن اضافه کنید تا برنج نرم شده و داخل آن کمی سفت‌تر باشد. پس از آماده شدن برنج آنرا آبکشی کنید. سپس کمی آب سرد روی آن بریزید.

طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی + استانبولی پلو

۷. دوباره قابلمه را روی گاز گذاشته، ۲ قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و یک لایه برنج اضافه نمایید.

طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی + استانبولی پلو

۸. سپس یک لایه مخلوط سیب‌زمینی و گوشت را اضافه کرده و نصف آب زعفران را روی آن بریزید.

طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی + استانبولی پلو

۹. یک لایه دیگر برنج و گوشت اضافه کرده و سپس آب زعفران را روی آن بریزید. دما را کاهش داده، درب را گذاشته و ب

گذارید حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد.

طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی + استانبولی پلو

۱۰. غذا را در بشقاب ریخته و ته‌دیگ را روی آن قرار دهید و سرو کنید.

طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی + استانبولی پلو

استانبولی پلو شما هم آماده سرو می‌باشد

منبع:پارس ناز

گردآوری در:سحربانو

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *