آموزش درست کردن یخ های میوه ای
یک نوشیدنی خنک در هوای گرم میتواند حسابی حالمان را جا بیاورد، اما یک نوشیدنی خنک با حبه یخ های میوه ای علاوه بر اینکه روحتان را تازه میکند غیرقابل مقاومت هم هست و شکلی جذاب دارد. حبه یخ های میوه ای به آب مزه ای فوق العاده میدهند، دیگر شربت ها را زیبا تر میکنند و میتوانید با اینکار خلاقانه همه ی مهمان های خودرا تحت تاثیر قرار دهید.
طرز تهیه چنین یخ هایی بسیار هم ساده است. در این جا سه روش برای متحول کردن حبه یخ هایی که در نوشیدنی استفاده میکنید بشما آموزش میدهم. هم اکنون هم تمام ابزار ساخت چنین یخ هایی را دارید. مواد و وسائل لازم:
= قالب یخ مکعب
= سینی مافین « برای ساخت حبه های مرکباتی »
= کاسه های کوچک
= چنگال یا هرچیزی که بتوان میوه ها رابا آن پوره کرد
= میوه مناسب
روش اول: حبه های پوره میوه
میوه ای آبدار مانند هندوانه، توت یا گیلاس انتخاب کنید و به صورت پوره درش بیاورید. هم میتوانید درون هر حبه یک نوع میوه بگذارید و هم میتوانید میکسی از چند میوه را استفاده کنید. سپس پوره میوه ها را بین قالب های یخ پخش کنید و اجازه دهید یک شب کامل منجمد شوند.
حتی میتوانید پوره های میوه رابه صورت لایه ای در قالب ها قرار دهید تا حبه یخی که تشکیل میشود زیبا تر جلوه کند. برای اینکار کافیست قسمتی از قالب رابا پوره میوه پر کنید، یک ساعت داخل فریزر قرار دهید و سپس لایه بعدی را اضافه کنید. این فرآیند را ادامه دهید تا قالب پر شود.
کافیست ترکیب میوه مورد علاقه خودرا شناسایی کنید تا بتوانید خیلی آسان با انواع آن چنین کاری را بکنید. برای اینکه کلاس حبه های یخ را بیشتر کنید میتوانید از نعنا و ریحان نیز در انها استفاده کنید.
تهیه یخ های میوه ای
روش دوم: حبه های یخ با میوه کامل
میوه ای که میخواهید استفاده نمایید را انتخاب و سپس بشویید. میوه هایی کوچکی مانند توت را میتوانید در همان شکلی که هستند استفاده کنید اما برای موارد بزرگتر مانند خیار باید آنرا برش دهید و قطعه قطعه کنید تا ریز شوند. سپس میوه ها رابه قالب های یخ اضافه کنید.
بعد به اندازه پر کردن قالب ها آب بجوشانید، آب گرم باعث میشود یخ های شفاف بدست بیاورید، و هنگام نوشیدن میوه ها را درون یخ ها به وضوح ببینید. ودر آخر آب جوشانده شده را بین قالب های یخ تقسیم کنید و اجازه دهید تا منجمد شوند.
حبه ها را میتوانید با یک میوه یا چند میوه درست کنید.
روش سوم: حبه های یخ مرکباتی
چند میوه مرکباتی برای منجمد کردن انتخاب کنید: پرتقال، نارنگی، لیمو، و غیره. مرکباتی که انتخاب کردید را خوب بشویید و به قطعات حلقوی کوچک برش بدهید. برخی برش های پرتقال ممکن است خیلی بزرگ باشد ودر قالب مافین جا نشوند، این موارد را میتوانید به دو یا چهار قسمت تقسیم کنید.سپس یک قطعه از مرکبات را داخل قالب مافین قرار دهید. در آخر درون قالب آب جوشانده شده بریزید تا پر شود، سپس منجمدش کنید.
نکته: قالب های فلزی مافین شاید نتوانند مانند قالب های پلاستیکی یا سیلیکونی عمل کنند، مجله آشپزی پارس ناز پس ممکن است جدا کردن یخ ها مشکل باشد. سعی کنید اینکار رابا ضربه زدن به انتهای قالب مافین انجام دهید و یا میتوانید انتهاب قالب را در آب گرم قرار دهید تا یخ ها جدا شوند.
پس دفعه بعد که خواستید قالب های یخ را پر کنید یادتان باشد یکی از این روشها را حتماً امتحان کنید تا بیشترین لذت را از نوشیدنی خود ببرید.
یخ های میوه ای شما حاضر شده اند
ودر آخر هم: با این نوشیدنیها در تابستان خنک و تازه شوید
دراین روزهای گرم و آفتابی دلمان میخواهد یک نوشیدنی خنک و خوشمزه بخوریم که کمی ما را تازه کند. چرا بجای اینکه از فروشگاه نوشیدنی بخرید این نوشیدنیها را در خانه امتحان نمیکنید؟
چند نمونه از بهترین نوشیدنی های خانوادگی آورده ام که هم تشنگی را رفع میکند و روحیه را بهتر. موادی که آمده است مواد پایه هستند شما میتوانید شکر آنرا بیشتر یا کمتر کنید، بجای آب گازدار آب ساده مصرف کنید یا یک سری مواد دیگر به آن اضافه کنید.
منبع:آشپزی
گردآوری در:سحربانو